Mervemrah73 Bir ay oldu doğum yapalı kızlar benim göğüslerim zaten 95 bedendi doğumdan suan resmen 105 gibi duruyor omuzlarım taşımıyor artık oğlum sütü içiyor bitaneyle doyuyor diğerini sağıp dolaba atıyorum yarim saat sonra bakıyorum tekrar göğüslerim dopdolu dayanamıyorum artık psikolojim bozuldu kolonda yok yani 60 kıloyum acaba sagdığım için mi hemen doluyo sağmasam da içinde kalıyor göğüslerim çok ağrıyor şişiyor @Birkoalaanasi özellıkle sizin yorumunuzu bekliyorum 👍😔😔😔
BoncukAnnesi Mervemrah73 canım ilk aylarda göğüslerimiz hepimizin öyleydi şimdi 9. Ayımdaym daha da psikolojim bozuk şuan o ilk aylar dolgun dolgundu O zaman çok mutluydum ben hoşuma gidiyordu şimdi göğüslerim Fısss söndü ve oğlum sağolsun çekiştirip durduğu için resmen sündürdü kendimi yaşlı memesine sahip gibi hissediyorum 🤦🏼♀️🤣
Mervemrah73 BoncukAnnesi peki o zamanlar kaç beden kullanıyordunuz şuan kaç kullanıyorsunuz yemin ederim kafayı yiyecem ne zaman geçicek bi durum hem büyük hem şiş taşıyamıyorum artık
BoncukAnnesi Mervemrah73 valla canım o zaman emzirme sütyenleri almıştım onları taktım bedenlerini hiç hatırlamıyorum ama büyüktü tabi ki şuan normal eski destekli sütyenlerimi takıyorım 85 destekli takıyofım şuna
Evata Sağdıkça artar sütünüz. Her emzirmede tek memeden emzirin diğerini sağmayın ya da emzirmeyin siz sağdıkça bebeğin çok süte ihtiyacı varmış gibi süt üretimi artıyor 1. Ayı. Sonunda geçiyor göğüsler biraz küçülüyor
Mervemrah73 B-firdews valla ben sağıyordum ama artık sagmiucam IllaAllah artık yeter biktim büyük göğüsten omuzlarım taşımıyor artik