nurhayatervaras Helenyaz yok maalesef hala aynı. Yazık oldu. Onca emek. Aslında bakarsak buda güvenlik acigi. Umarım bir an önce hallederler
Minigimgeldi Helenyaz geçen hafta cuma günü sipariş vermiştim ben 100 liralık gelen giden arayan soran yok yapılan alışverişler de gitti galiba 😏
Deletedmom238 Minigimgeldi benim siparişin bi kısmı geldi bi kısmı da haftaya gelecek sizin ki niye gelmedi acaba ayrı ayrı kargolama yapmalarına da ayrıca sinir oluyorum
Rengin Helenyaz ebebek kolay kolay düzelmez. 2 gun once mağazaya gittim. Kredi kartıyla işlem almıyorlar sistem yok. Yüklu bir alışveriş yaptım ne aldıysam teker teker gidip reyondan fiyatına bakıp kasaya yazdılar. Kasa da ki kız hesap makinesiyle topladı tutarı. Durum vahim anlayacağınız.
Helenyaz Mağazaya gitmek zor geliyor, netten yapmak çok rahattı ama ben daha güvenemem heralde başka sitelerden alacam mecbur.
meryemmirasmombuse Helenyaz site halen düzelmedi siber saldırıya uğradıklarını kabul edip site üzerinden açıklama yapmışlar zaten bende bebeğimin bez vs ihtiyacları icin bugün mecburen kuzenimi gönderdim mağazaya aldı geldi sağolsun kredi kartı geçmiyor demişti arkadaşlar 2-3 gün önce ama ben bugün kartla ödeme yaptırdım çalışıyor yani sistem
ikizannesi2 sevgice 5 dakka önce müşteri hizmetleri ile görüştüm sistem daha tam düzelmemiş hafta içi dizelir dedi