suca ocak 15 de 4. ay aşımızı olucaz inş. beni şimdiden bi stres sardı :( daha önceki postlara baktım ama göremedim bu ayda kac tane ve nereden yapılıyor aşılar. birde ateş yapıyor mu ? 2. ay asisinda rahattim surekli uyudugu için kolay gecmisti ama artik daha buyuk etrafinin daha farkinda nasil gecicek bilemiyorum sizlerin nasıl gecti
Cimcimelerinnnesi suca bizde ocak 6 da 4. Ay aşımızı olacağız. Bende çok endişeliyim. 2. Ay aşısında sadece huysuzluk vardi ateş yapmadı fakat bunda baya düşündürüyor herseye aklı eriyor masallah o yüzden korkuyorum .
Summ suca benim bebeğimde hiç bi etki yapmada ikisi de bacaklarına yapılıyor. Bebekten bebeğe değişir tabi ki. Boşuna stres yapmayın.
YigitTugraninAnnesi 4. Ay aşımızı 12 gün önce olduk. 2. Ay aşımız çok rahat geçmişti bizede uyku yaptı ama 4. Ay aşımız tam tersi oldu. Huysuzluk ve ilk gece ateş yaptı. Ateşimiz 1 gün sürdü ama huysuzluğumuz 3-4 gün boyunca sürdü. Inşaallah siz kolay atlatırsınız 🙏
Deletedmom0031 Verem aşısı hariç 2. Ayda yaptırdığınız aşıların 2. Dozu vurulacak. Aşağıda bebek takibi bölümünde aşı takvimi var bende oradan takip ediyorum aşılarını. İnşAllah ateşsiz geçer yine 🤲🏻
Deletedmom0031 suca bebek bakımının hemen altında benim telefondan telefona değişiyo mu acaba uygulama🤔 @adm