Ayonuz 7 aylık erkek bebeğim üç dört haftadır ürperir gibi yapıyor silkenme hareketi hemen altını açıp bakıyorum çişini yapmış oluyor ama bazen anlayamıyorum yapmış mı yapmamış mı başına gelen var mı acaba
nilbuglem Ayonuz bunu hep tekrar ediyorsa doktora götürmelisin canım benim kızım 15 aylık hiç böyle bir şeye rastlamadım
Ececik07 Ayonuz bebekler zaten çil yaparken titreme gibi böyle olmaz mı hafif bana mı bir tek normal geldi
fatmahicip Ayonuz benim bebeğimde de oluyor beş buçuk aylığız ilk başlarsa bende tedirgin olmustum ama genelde çişini yaptığında anlık titriyor ama içim rahat etsin diyorsanız siz yinede bir doktora başvurun 😊
Ayonuz nilbuglem altı buçuk aylıkken başladı böyle anlık ama şuuru falan yerinde og burda doktor yok ya kayseri ya ankaraya gitmemiz gerek bıktım bu şehirden
nilbuglem Ayonuz belki bir şey yoktur ama içinizi rahatlamak için bir doktora göstermek her zaöan faydalı olur..
Ayonuz Bilgiliannem Altını temizliyordum birgün önce silkelendi ardından çişini yaptı ama yinede içim daralıyor
Ayonuz Ececik07 bende bilmiyorum ki ilk bebeğim o yüzden endişe ettim anlık birşey bilinç falan açık tepki falan veriyor başına gelen var mı diye merak ettim doktor olsa hemen götürürüm
babyboymom Ayonuz Benim oglanda vardı ama 3 aylık falandı 15 güne geçti 🤣 bilirim o hareketi. Geçer merak etmeyin.
elmaliturtam Ayonuz inşallah önemi bir durum yoktur da acaba şey mi yapsanız o hareketi yaptığı zaman videoya alsanız Online hizmet veren bir çocuk doktoruna danışsanız belki gönlünüzü ferahlatır. Hastahaneye gidemiyor iseniz aklıma bu yöntem geldi.
elmaliturtam Ayonuz belki önemsiz bir durumdur ki büyük ihtimal öyledir Allah’ın izni ile anne evhamı işte onlar büyüyene kadar biz iki kat yaş alıyoruz 😊 gönlünüz rahatlar en azından
Ayonuz elmaliturtam inşallah valla kaç gündür neler çekiyorum düşün düşün öyle bir yerdeyiz ki doktor olsa beş dakika durmam giderim tek evladım iyi olsunda hiçbirşey istemem başka