Aymiraaa Menekseee kızım 3540 doğdu 4 aylık 6300 sorsanız doktor ve ebe az diyor ama burda post açtım kilosunun gayet iyi olduğunu anladım arkadaşımın kızıda 4 aylık 7300 kilosu bebekten bebeğe değişiyor her bebek aynı şekilde büyümüyor sizin kaç😊
dertlikerkenez Menekseee merhaba bebekler 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katı yaşına geldiğinde 3 katı olması normal olanmış lütfen başka bebeklerle karşılaştırmayın her bebek kendine özel
Gmzdgs Menekseee 3600 doğdu kızım 4 aylıkken 6400 Dü canm gayet ıyı dediler kilosuna ama erkek kız değişiyo senin bebegını erkekse değişir
Menekseee Aymiraaa Aymiraaa benimkide 6 400 bide kan ilaci verdi bugun aşı olduk az almis diye biraz üzüldüm
Aymiraaa Menekseee bende üzüldüm ama burda çok anne var hatta bana bir sürü yorum gelmişti bebeğim 6 aylık kilosu 6500 fln diye sizde içinizi ferah tutun aylık 500 gr aldıysa yeterli kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir
Selinsak 2 aylık bebeğim 3670 kg doğdu 50 günlükken 6150 kg geldi mama kullanmıyoruz sadece anne sütü alıyor bizimki de yukarıda yazılanlara göre fazla gibi doktor anne sütü aldığı için sorun yok dedi ama bende fazla kiloyu kafama takıyorum
Giraysmom20 Menekseee benim üç buçuk aylık 7.5 kilo doktorumuz kilosu gayet iyi diyor değişken bir durum kısacası😂 alt sınır üst sınır onları kontrol edin o sınırların ortasında kalıyorsa gayet iyi demektir
Badevehande Menekseee anne sütü veya mama hangisini içiyor Buda önemli. Kimi annenin sütü yağlı olur 1 ayda 2 kilo alır kimi annenin sütü olmaz mama verir ayda 500 gram alması yeterli.
tuananilmoms Menekseee 3340 doğdu 4.ayda 7040tı🌸 her bebekte değişkenlik gösterir canım senin bebeğin kaç kilo? Kız bebekte ortalama 6300 erkekte 6400 diyor nette, alt sınırlarda 4500-4600 ona göre hesap et☺️