GUBILIK Nidamom onlar senin catlagin. Dogum yaptin. Bir insan dunyaya getirdin, boru mu. giy tabi. Ozguvenle hemde🧡
Elfida-10 Nidamom zengine hayırlı olsun derler fukaraya da nerden buldun derler (Zeynep aplamızdan bir alıntı ile başlıyorum)🤣🤣🤣 ünlü giyse ooo çok özgüvenli bizim gibiler giyse aaaaa bu ne çatlak çatlak bikini giymiş derler 🤣
Sevdasoylu Elfida-10 biz türk kadınları çok takıntılıyız diğer kadınlara bakıyorum kilolarıyla çatlaklarıyla ne kadarda öz güvenliler.
Defneannesi_ Nidamom aleovera varsa kullanın ben tesadüfen duydum üç dört kere sürdüm zaten çok azdı şimdi yok gibiler. Ama gitmeselerde bikini giyerim. Haftaya gidicez giyicem hemde özenle zevkle 😍
Duru_m Nidamom evet haftaya giyeceğim çok güzel bikini aldım calzedonıa dan Bayram sonrası Antalya’ya gideceğim
Balbocegi Nidamom ben giyiyorum. Büyük oğlum da karnım da, küçük oğlum da gögüslerim de oldu çatlak. Onlar benim en güzel izlerim. Büyüdüklerin de hespi hayat kurup, bir bir gidecekler yanı başımızdan ama onların izleri hep vücudum da olacak 💙💙
Smyrnaasimrani Nidamom iki baslikta bir çatladim da çatladim e doğum yaptın çok normal. bikiniyi elalem için giymiyorsan çatlagina da takilma. Siz adamı çatlatırsınız ha.
Nidamom Smyrnaasimrani başlığı begenmediyseniz girip yazmak zorunda da değilsiniz konu dışı kalabilirsiniz