Meliseenur Perissmom ay benim kıZımda yataga düz koyuyorum büyük insan gibi kendini yana döndürüyor 😂fıtır fıtır durmuyor yatakta gece 2 saatte bazen 1 saatte bir uyanıyor sabah zaten ışıgı görmesin 6 da ayakta
Perissmom Meliseenur ay evet ya hiç durmuyor sürekli dönüyor uykusu var ama dönmek istiyor, yüzüstü yattı dün gece kendi kendine 🤭
Deletedmom348 Perissmom 4. Aya girmemize iki gün kaldı çok fenayız bizde. Hiç durmuyor. Hep ağlıyor. Napıcam bilmiyorum
Duygusm Perissmom Benimki de tam 3 aylık olduğunda döndü, şimdi kundağa direniyor. Hafifçe sarmaya çalışıyorum yoksa kendini uyandırıyor. Kolları dursa bacaklarını kaldırıp yatağa vuruyor 😄 şaka gibiler 😄
dilek-duru Bizde aynı durumdayız. Her gece 45 dakikada bir 1 saatte bir uyanıyor önceden maksimumum 2 kere kalkardı. Ve çığlık atarak ağlayarak uyanıyo sallamasan asla susmuyo. İştahaızlık had safhada. İnş huy edinmemiştir atak bugün bitti bizim sözde bakalım devam edecek mi ama edecek gibi duruyor 🤦♀️
SnmMnss Keşke tek geceleri uyansa ama ağlamasa 😔 atağımızın 3. Haftasındayız akşam 7 den sonra ağlamaya başlıyor 9 a kadar susmuyor yapmadığımız hiçbirşey kalmadı bizde niye durmuyor diyorduk doktorumuz 4. Ay atağı dedi . Zaten aşısını yaptırdık başladı ve hala da devam ediyor uyumuyor ağlıyor emmek İstemiyor sabah 5 de uyanıp oyun oynamak istiyor ve dudaklarını büzüp ağlamayı öğrenmiş yanından bir dakika ayrılsak ağlıyor 😔
Perissmom SnmMnss biz de uyanıp dönüyoruz yatakta, bugün gündüz hep yere koydum istediği gibi döndü bakalım gece yine dönecek mi
Eternity Biz en cok su gunlerde hissediyoruz… Haftaya carsamba 5 aylik olucaz ve 4 gundur hayatimi sorguluyorum… Geceleri cok fena… Biberonu reddediyor, uyumayi, uyanmayi, uyku pozisyonlarini, hepsini reddedip agliyor. :(