Celoobaba Kizlar 5 aylık bebeğim var ve sezaryan oldum doğumumdan sonra adetim çok düzenli her ayın 22 'de oluyodum ve bu ay olmadım 8 gün geçti ve korkuyorum bebeğim küçük zor ona bakıyorum bide daha çok erken nabicam bilemiyorum 😞
MiracAlpinveUmutunAnnesi Celoobaba benim 15 gün geçtiğini biliyorum sıkıntı yapmayın test alıp bakabilirsiniz
Sumeyyeabic Deletedmom_297 evet canim bnimde 4 ay 23 günlük oğlum var bnde senin gibi merak ediyorm olacagim tarihî emziriyoruz ya koruyor sut
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom_297 doktorum nekadar düzenli emzirirsen adet olman okadar geç olur demişti oglum 7 ay boyunca güzelce emdi şimdi 1 yaşına girecek emmeyi bıraktı oğlum8 aylıkken ilk adetimi olmuştum
Deletedmom_297 Sumeyyeabic yok bnm öyle şüphem YÖK cnm ama ne zaman oluruz acaba sezeryanlıgım alt karnım şiş gibi seninde mi öyle ek gıda başladın mı
Sumeyyeabic Deletedmom_297 yoo canim bnim oyke degil bnde normal yaptım ama cok zor oldu dogum doktor yedirin dedi ama bn elma rendesi verdm gecen tam baslamadim daha zor emiyor zaten
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom_297 kişiden kişiye değişir belki daha erken olursun belki daha geç 😊