Denizinannesiii Kızlar 50 günlük bebeğim var sürekli ıkınma halinde uyurken bile uyanıyo ıkınıyo kızarıyo geri uyumaya çalışıyo emerkende ıkınıyo aslında gazını da çıkarıyor yaşayan annelerden yardım istiyorum kıvranırken içim gidiyo 😔😔
Sariballim Denizinannesiii bugün 1 aylık olduk malesef benim oğlumda öyle ve doktor 6 ay sürer dedi gaz ilacı kullanıyoruz ama bi faydası olmadı ıkınmaktan öksürüyo artık
snyymn Denizinannesiii benim kızımda öyleydi. 2,5 aylıgız yeni yeni atlattık. korkmayın geçici ve bişeyi oldugu için dgl. bekadar gaz cıkarırsa cıkarsın bebekteki gaz bitmez. oyuzden cok normal dedi doktorumuz.
Regen Denizinannesiii doyduğundan ya da gaz olduğundan eminmisiniz? Bizde gaz sanmıştık meğer kilo kaybı varmış sütüm yetmiyormuş
Denizinannesiii Nazl eczacı zinco diye vermiş ama onu kullanmaya başladım sizin dediğiniz daha mı iyi keşke baştan yazsaydım eğer bu fayda etmezse ondan da alırım
Cinarege_ Denizinannesiii bz malesef 38gunluguz ve ıkınmaktan göbek fıtıgı olduk. Göbek deligi sisti kocaman😔 icim gidiyor
Buse_ Denizinannesiii göbek fıtığı göbek deliğinin oradaki kasların gelişmemesiyle alakalı imiş merak etmeyin ıkınmayla alakası yokmuş
Sedanuraydnata Denizinannesiii sadece 1 2 taneyle çözüm olmuyor canım 6 tane farklı damla kullandım 7. Yi deniyorum
Maviss Gogus ucuna yag sur bebekte emzin boylece duzelir hatta susam.yagi sür etkili oluyor 46 gunligiz bizde
Denizinannesiii snyymn yaa öyle miii bizde sabredicez ozaman artık öyle kıvranırken çok üzülüyorum ya
Denizinannesiii Regen kilosu gayet iyi aslında 10 gün sonra 2 ay kontrolümüz var tabi ozaman bakar doktor da gaz büyük ihtimalle