iklima_1234 Deletedmom5 4.5 ay oldu 😂😂 atlatırsın tabikide sonra iyikide normal doğum yapmışım diyosun
Songulkaya Deletedmom5 kasiniyorsa iyilesiyordur benimde 15. Günden sonra kaşınmaya başlamıştı ve lavaboda peceteye gelmişti dikişler
Gizemensar Deletedmom5 yok sadece afedersin girerken canin yanıyor ilk 4 ilişkide sonra geçiyor canim
Deletedmom5 Gizemensar hayırlısıyla bende atlatsam kara kara düşünüyorum birde vajinismus vardı bende ona rağmen normal doğum yaptım umarım bunuda atlatırım canım
Umygmz Deletedmom5 o his biraz sürüyor geçmesi canm ya acımasa bile pskolojik oluyor birazda acıyor hissi bende baya uzun sürdü bende 14 dikiş vardı çok zor doğum yaptım ben mecbur kesildi yani bebeğim ölecekti neredeyse çok şükür atlattık ama baya rahat oturamadım bi kaç zaman 🥴😊
Echche Deletedmom5 geçmiş olsun canım kavuşmuşsun bebeğine. Happymomda birlikteydik denk geliyorduk bende 16 haziranda doğum yaptım 25 günlük oldu. Seninde olmuş çok sevindim 🌹🌹 kasiniyorsa iyilesiyordur
Deletedmom5 Echche evet hatırladım canım burada yeniyiz tanıdığım kullanıcıyı görmek ne güzel ☺️ Bende 25 haziranda doğum yaptım biz kurtulduk çok şükür darısı diğer hamilelere ☺️ Allah bağışlasın evladını sağlıkla büyüt inşallah ismi nedir ☺️
Minigimmm_01 Hanımlar makat kısmı çok ağrıyan var mı ben ağrısına dayanamıyorum bacaklarıma kadar iniyo ağrısı
Deletedmom5 Minigimmm_01 doktora görün canım boşuna eziyet çekme ağrı kesici kullandırır pansuman yapar
Emineyilmazz Deletedmom5 canım 2.hadta düşmeye başladı görmemiş olabilirsin dikişler iyileşiyor temiz bakmaya özen göster yeter