Esrayks Kızçelerr hayırlı geceler bebeğim bugün 4 aylık alışını oldu çok huysuz ve ateşi var sürekli de sıçrıyor ebe ateş yapmayacağını söyledi ama bizde yaptı sizdeki durumlar nasıl acaba, ateş olması korkuttu beni ☹️
Kralichee Esrayks Canım hemşireler yapmaz demişti ama şunu da dediler yapsa da 38 i geçmez şeklinde açıklama yaptılar sen ara ara bak ince giydir baktın yükseliyor 1 c kaşığı calpol ver geçmiş olsun 🤗
zeynepteacher Esrayks ağrısı olabilir aşı yerlerinde, çok dokunmamaya çalışın kendi de çok sallamasın bacaklarını. Calpol verin 1 çay kaşığı ağrı kesici özelliği de var.
Esrayks Kralichee Canım calpol verdim sıçrıyor sürekli ya tekim birde tedirginim çok soydum sadece zıbın var
zeynepteacher Esrayks benim kızım 10 dk da bir uyurken ağlayarak sıçrayarak uyandı uykusundan, hem ağrısındandır hem de bugün yediği acı onu etkilemiştir.
zeynepteacher Esrayks amiiin biz atlattık büyüdük ama her aşıya götürmemde korkuyorum hala. Benim kızım aşı etkilerinden emmeyi reddetti kucağına aldıkça korkuyordu bacaklarına dokundukça ağlıyordu. Yan döndürüp sabit tutarak sallayarak uyuttum hep, sallandıkça ağrısını hissetmedi sanırım.
zeynepteacher Esrayks calpol saati gelmiş 1 çay kaşığı daha verin. Baktınız çok yükseldi 38 oldu uyutmayın, ılık bir suya sokun. Duş aldırmayın su dökerseniz damarlar büzüşüp ani düşüşür sonda da ani çıkarır ateşini.
Esrayks zeynepteacher Ya aşı güzel evet olsunlar diyoruz ama bir yandan meme reddi uyku düzen bozukluğu bunlar olunca da ister istemez sarsılıyorlar üzülüyorum açıkçası
Sedaathy Benım kızımda su anda aynı 4 ay asımızı olduk bugun gunduz bısyımız yoktu gece oldu cok sukur hafıfıledi 36.6 fılan oldu uyuyor sımdı ınsallah cıkmaz bır daha cok tedırgınım su anda😔🙏
Esrayks Sedaathy İnşallah canım ya beklemek zor acaba acaba demek yoruyor yani umarım iyi olurlar bu gece biter hayırlısıyla inşallah
zeynepteacher Esrayks kaç kez yaptırıp yaptıramamakta arasında kaldım bilmiyorum inanın, yani madem faydalı bu çocuklar neden bu kadar acı çekiyor vücutlarına hangi zehri enjekte ediyorlar diye çok düşündüm. Allahım hepsine şifa versin.