Ummhnsmt Baby plus comfort otomatik anakucağı salıncak satıyorum çok severek aldım ama Bebeğim hep ağladı sevemedi. Hiç deformsi yok foto atabilirim nasıl atılıyor bilmiyorum ama 300 tl
esra1106 Ummhnsmt merhaba ben bu model için 3 tane e bebek gezdim kalmamış bulamadım hangi şehirdesiniz
Ummhnsmt Serife_ozen0 evet fişe takılıyor. Ya da pil yeri var pilli de oluyor otomatik 5 kademeli hızı
Pinar34 esra1106 iyi geceler ayni model bendede var isterseniz kocaelideyim oglum 5 kere anca yatmıştır biraz gec aldigimiz icin kullanamadık cok
Merve5555 Ummhnsmt yine de görmezseniz die numaramı yazıyorum watsap tan dönüş yapar mısınız 0545 964 30 43
Merve5555 Rica etsem foto atar mısınız birde gardrops uygulaması var oraya koyarsanız kargo daha uyguna geliyor ve sizde satıcı olarak risk almamış olursunuz
esraeylul34 Merve5555 Boyut büyük oldumu gardropsta kesinti cok oluyo satan kişiye dolaba yüklerseniz daha iyi olur benve
esra1106 Pinar34 ayy cevabınızı şimdi gördüm cevap yazmadınız sandım bildirim gelmeyince geçen gün sipariş verdm sistemleri açılmış eve gelmesni bekliyorum tüh sizden alırdım 🤦🏻♀️