Canimoglum58
Kızlar burası yeri mi bilmiyorum ama içinizde illa Sivas'ta yaşayanlar vardır veya tanıdıkları ameliyat olanlar mide ağrısı ilr sivas Gültepe Hastanesi'ne geldim safra kesemde taş iltihap çamur var dediler ve yatış verdiler kesin ameliyat dediler üç gün hiçbir şey yemedim içmedim karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için ameliyata alamadılar enzimlerim düşmeye başlayınca dördüncü.gun taburcu oldum bir gün iyiydim ve sonrakı gun tekrar acillık oldum numune Hastanesi'ne gittim acilden genel cerrahi çıktım aynı şekilde yatış verdiler enzimler yüksek olduğu için ameliyat edemediler gece on ikiye kadar sancı çektim kivrandim Parol verdiler ama nafile halime dayanamayan ailem beni tekrar Gültepe Hastanesi'ne getirdi şu an üçüncü günüm karaciğer enzimleri düşüş gösteriyor ama diğer değerlerinde düşmesi lazımmis oğlum daha 23 günlük benim evim Kayseri de doktor kesin bir süre vermiyor oğlumun kırkı çıkacak nerdeyse bu ameliyatı olacak herkes böyle bir süreçten mi geçiyor yoksa bende mi sıkıntı var napmaliyim evim Kayseri de bir de Kayseri'de gorunsem farklı bir sonuç çıkar mı çıkmasa bile evimin bulunduğu yerde tedaviye alınmış olurum ama oğluma şu an annem bakıyor oda sen gidersen seninle gelmem diyor annem gelmezse ben yalnız naoabilirim hastaneye yatarsam ogluma kim bakacak bilmiyorum doğumdan sonra bu ameliyatı olanlar var mı veya benim gibi boyle zorlu bir süreç geçiren