Canliva Hanımlar merhaba d vitamini için damla öneriniz varmı acaba şu an NBL d3 drop kullanıyorum değiştirmek istiyorum ama doktorum bir çok markayı kullanabilirsin fark etmez demişti siz neleri kullanıyorsunuz
Lilaanne Canliva ocean d vit kullanıyoruz doktorum sağlık ocağının verdiği vitaminde paraben var demişti 🤷🏻♀️
BesteArya Cigdem07 Merhaba canım. Bence kullanma içeriği temiz bir damla değil o. Muadilleriyle değiştir derim
Canliva BesteArya Cigdem07 onu biz denedik canım kuzuma çok sancı ve gaz yaptı o yüzden onu kullanamiyorum
Begum64 Wellcare ya da ocean. Ikisini de kullandım ikisi de sorunsuz ve temiz içerikli. Maddi imkaniniz varsa sağlık ocaginin verdiği yerine bu iki markaya bakın derim. Sağlık ocaginin verdiği paraben içeriyor çünkü.
Hafsosss Sağlık ocaginin verdiğinde kanserojen madde var diye biliyorum o sebeple ocean d vitamini kullanıyorum helal sertifikalı ayrıca instagramda mühendisin oğlu hesabında sabitlenmiş storilerde önerileri var bakmanızı tavsiye ederim
Canliva BesteArya çok kararsızım kolik bir kızım var 3 buçuk aylık hangisini kullansam bilemiyorum ki
BesteArya Canliva Wellcare mi sancı yaptı Belki başka bir sebebi vardır hiç sancı yapma etkisi olduğunu duymamıştım en rahat damla diye biliyorum. Ama onun dışında sidefer kullanabilirsin fakat içerik kısmından çok emin değilim çoğu arkadasim sideferle büyüttü
Canliva zeynepin_annesi31 damlanin markasina göre damla sayısı değişmiyor diye biliyorum bebeğimizin ayına göre doktor şu kadar damlatın diyo sanirim
Hafsosss zeynepin_annesi31 içerisinde fısfıs gibi bi aparatı var onla 1 fıs veriyorum hemde çok kolay oluyor bebeğinin ağzından geri akmiyor. Bir fıs da 3 damlaya denk geliyor diye biliyorum.
Canliva BesteArya yok yok sağlık ocağının verdiğini 1 gün kullanmıştım ilk başta bilemedim tabi böyle iğrenç bir damla olacağını kullanmaz olaydım
Canliva Hafsosss daha bu internet fiyatı eczanelerde daha pahalı canım bide bu tür ürünler sene de iki kere üretime girer kullanım süresi en fazla 6 ay kapsiyor son kullanımı yaklaşınca fiyatları düşüyor tedarikçiler 35e kadar falan ama bu ay daha yeni üretime girdiği için 90 dan fazla oldu yani insanlar fırsatçı
Canliva Hafsosss tüh ben geri iade ettim sağlık ocağına bide ebeye baya kızdım bu böyle bişey di niye bize verdiniz ben bu kızı ne zorluklarla doğurdum sen biliyon mu diye 😂😂😂
Hafsosss Canliva haha iyi yapmışsınız oh. Bilmiyorlar ki hiç. Bende geçen karma aşıda neler var ne için vuruluyor diye sordum bana bilmiyorum dedi.