Gktrk4231 habibe_omerasaf M beden aldım ama sıkmadı bi beden kücük almalıydım sanırım etimiz yumusak oluyor dogum sonrasında o nedenle onu göz önünde bulundurmak gerekiyor
Gktrk4231 Selinozgeenn evet almadanönce buradan sormustum sıkılasırsın demişlerdi umarım işe yarar onun etkisimi hiç bilmiyorum sizde işe yaramadı kaç cm e düştü beliniz
Selinozgeenn Gktrk4231 71 kilo ile başladım ben tabi bunun yanında dengeli beslenmeye özen gösterdim şuan xs kullanıyorum 53 kiloyum 59 cm belim
Gktrk4231 Lokma yanii bak canım herkes sıkılastırır diyor ben daha yeni basladım ama onun etkisimi bilmiyorum zaman içinde anlarım sanırım şaşırdım ama eger korse işe yaradıysa cabuk yaradı 😊
cokcocuklu Gktrk4231 10 saat nasıl dayanıyorsunuz ben bu gün ilk defa taktım cok sıkıyor sürekli miğdem bulandi başıma ağrı yapti resmen 🙄
Gktrk4231 cokcocuklu ya beni cok sıkmıyo anlamadım hiç 😂etim mi cok yumusak ondan mı acaba ben geceye dogru cıkarmak istiyorum ama sabah hiç etkilemiyo beni
cokcocuklu Gktrk4231 bedeninize büyük aldınız heralde benimki cok fazla sıkıyor yarin takarmiyim bilmem 😏