Birponcikannesi Mrb anneler kızım gündüz emmeyi reddediyor geceleri emiyor sıcaklardan heralde tek gece emse sütüm azalırmı çok
BBM Birponcikannesi öyle bisey yapma canım azalır bende meme reddi yaşıyorum ama gündüzde uykusunda ve hemen uyanınca emziriyorum o zaman tutuyo memeyi arada emmedigi oluyo o zamanda sağıyorum sütü. 3 4 saati geçirme emzirmek veya sağmak için
KumsaaL Birponcikannesi Bizdede durum aynı geceleri emiyor. gündüzleri sadece oyun yapıyor ısırıyor sıkıyor yada kendini geri atıyor biraz azalma oldu tabi, sağmayı denedim evet ama sağdığım zamanda içmiyor
Minikkuslar Birponcikannesi azalır canım. Hatta ben de gündüz emdiği kadar dedim ki çok az emiyorlardi. Gece emzirmeyi arttirdim sonra geceye bile yetmedi doymuyorlardi. İkizlerimden biri gündüz emiyor nasılsa. Gunduzleri onu emzirdim tekrar arttı.
Birponcikannesi Tospikto ben hep şöyle bir mantık yürüttüm gece emmesini kesenler sadece gündüz emzirmeler var onlarda azalma olmuyor muki
Birponcikannesi BBM denedim ama hemen uyanıyor birdaha uyumuyor uyanır uyanmaz da çok dinç oluyor hiç uyku sersemligi olmuyor 🙈