Emibra Merhaba kizlar nolur yardimci olun , kizim 7 ay olcak , 4,5 gundur bezini günde 3 kere anca dolduruyor bezlerin toplami , bide surekli meme istiyor , doymuyormu dur 😞😞 takviye devam sutümü baslicam ,yanj
Giraysmom20 Emibra ek gıda sürecine başlamış olmanız lazım altı aydan itibaren zaten çünkü anne sütü altı aydan sonra az gelebilir doğaldır
ZyNpYigit Emibra Ek gidaya baslamis olmalisinz ek gida yiyip bol suu iciriyor musunuz ? cişini ve kakasida dahil olmk uzere yapmali dr danistinz mi ? O dga bilgilendrir szi blkide dedignz gbi doymuyor
Emibra Giraysmom20 😞 basladik ama yakin sayilir tadimlik daha , bi ek gidayla olurmu cnku sutum baya azaldi geliyor dolgun olmuyr cok uzuluyorum kizim ac kalio die
Giraysmom20 Emibra instagramda ek gıda İle ilgili pek çok sayfa var takip edin 6 aya uygun kahvaltılar yaptırın ara öğün olarak emzirin yine meyve püreli yoğurt verin tekrar ara öğün olarak anne sütü verin sonra akşam yemeği olarak güzel bir sebze yemeği yapın uyumadan yine anne sütü verin
luluzipaduu Emzirmeye devam edin birde yedi aylıksa şimdiye bişeyler yemeye alışmış olması gerekmez miydi bir seçenek olsa bile iyidir yiyor sonuçta ayrıca günlük olarak kakasını zorlanmadan bir defa olsa bile yapıyorsa sıkıntı yoktur açsa anlamaz mısınız halinden hareketinden
Emibra luluzipaduu basladik ama surekli vermiyorum birkacgun aksatiyordum . Kakasini hep yapmaz 3 4 gune yapio , ek gida bana zor geldi 😑 . Of doktorada gitmedim hemsire yavas yavas hepsnden ver dedi okdar ,
Emibra ZyNpYigit basladik ama surekli vermiyorum birkacgun aksatiyordum . Kakasini hep yapmaz 3 4 gune yapio , ek gida bana zor geldi 😑 . Of doktorada gitmedim hemsire yavas yavas hepsnden ver dedi okdar ,
luluzipaduu Emibra iyide siz çocuğu o zaman kendiniz aç bırakıyorsunuz yazıktır günahtır size muhtaç küçük bir can emzirmekde zor geliyordur belkide yanılıyor muyum
ZyNpYigit Emibra denayin ek gidayi aksatmayin bu sefer hic yemez dr gtrn bi an oncde hic bisey yaoamiosanz ewde kndinz yogurt yapin 200ml kavonazlarda verin once tadina siz bakin eksi olmasin sogk olmasin elma armut seftali kaysi bnlari vreblirsnz buharda 3 gun kuraliyla patates havuc yapin tavuk suyu yapip karstrp vern ikrde ck zirlar sxi
Emibra luluzipaduu ben hic vermiom demedim , sutümü nedenvermek istemiyim ki , gida konusu zorladi okadar
Emibra luluzipaduu fazla verirsem , vermemem gereken biseyi verirsem rahaszlanirmi diye korkum var oyuzden boyle oldu
ZyNpYigit Emibra dr gtseydinz liste verio mesale bzim sabh kahvaltimz 6 adet bebe buskv. 1 tatli kasgi pkmez Yarmdan az tuzsz suzme peynir Iyce haslnms yunurtanin sarisi 1 cay kasigyla baslyp arttrdim 60cc devam stu Öğlen: çirba yapiom çnkü 7 aylik.oldk tadm ayni gectik Öğleden sonra 200 ml yogurt ev ypimi Akşan ustu neywesi var elma armut seftali kaysi n vrsa Yatmdan oncede dewam stu
Emibra ZyNpYigit ozelmi doktorunuz ben ilçedeyim burdaki devlet hastanesinde verceklerini sanmiom liste ozel icinde il e gitmem lazm bu zamanlar zor gitmem 😞
ZyNpYigit Emibra evt özele gdiyoruz khwalti pure ypiyorm yda crba deklinde yogrt yemsi lzm ztenn gelismi icn bide mywe doku dolu cermiom zten