Yigitensarinannesii Safra kesem bugün alındı ve çok ağrım var ilaçlara rağmen sancım çok sizin nasıldı ameliyat olanlar ,,😔
Haylazbaby Yigitensarinannesii bir ay önce bende aldırdım safra kesesini ilk iki üç gün ağrı olacak sonra geçiyor bir hafta sonra dikişleriniz alınınca rahatlarsınız
Yigitensarinannesii Haylazbaby nefes alırken çok acıyor . Bide 4 tane delik var göbek deliğinide bantlamislar nedenki
Haylazbaby Yigitensarinannesii sizin ameliyat benimki gibi kapalı olmuş göbek deliğinin orda yaklaşık 4 dikişiniz vardır çünkü safra keseni ordan çıkarıyorlar ilk gün zorlanırsınız ikinci gün ilk güne göre hafif geçer dikişler alınana kadar biraz toparlanmış olursunuz dikişler alınmadan banyo yapmayın
Haylazbaby Yigitensarinannesii bir de devamlı yatmayın arada birinden destek alarak yürüyün ben hiç yatmadım
Yigitensarinannesii Haylazbaby yürüyorum ama çabuk yoruluyorum ağrım artıyor yatıyorum. Gazimda çok aslında yürümek istiyorum
Haylazbaby Yigitensarinannesii ilk gün olur gaz da çok olur Ağrı da ona yapacak hiç bişey yok en azından çektiğiniz sancılar olmayacak bunu düşünün bu Ağrı bi kaç güne geçer ya ameliyat olmasaydı hep çekecektiniz bi kaç gün daha sabır