Sevgi1 Kac no giyiyor kızlar bebekleriniz kaç aylık netten 25 no sipariş verdim ama cok buyuk mü gelir bilmiyorum 1 bucuk yas için boyner den verdim bu arada gec yolluyorlarmıs zaten rezalet Bi firma sipariş vermeyin sakın 1 aya gelir insallah
Umrnkrhn Sevgi1 büyük gibi geldi 25 çünkü 1 yaş ilk adım ayakkabisi ortalama 19 20 numara oluyor 1.5 yaş için 21 veya 22 uygun gibi internette ayak cm göre numara yazıyordu
Mom091 Sevgi1 sandalette 21, spor da 22 numara giyiyor 17 aylık. Bayağı büyük almışsınız. Tabandan ayak cm ni ölçerek doğru numarayı bulabilirsiniz🌸
2Prensannesiyim Sevgi1 yani her ayak değişiklik gösterir ama oglum 29 aylık 25 giyiyor tabi dediğim gibi değişiyor ayak yapısına markaya göre vs.
Gokceninannesiiyim Sevgi1 bebeğinin ayağının tonbişliğine göre değişir bizimki 14 aylık 19-20 giyiniyor.
Smrenes Bebeğinizin ayağını ölçün her ayakkabının kendi ölçüsü var oğlum 17 aylık 21 numara giyiyor mesela.. Yani kalıplar numaralar değişiyor her markada..
Sevgi1 Smrenes 22 giyiyor suan aça sıkıyo gibi yeni aldık sipariş verdim büyük 25 anca gelir diye ama netten o yuzden bilemiyorum nike aldık o da firma berbat gec yolluyor mus zaten 1 aya küçük gelmez dimi
Sevgi1 Umrnkrhn 22 giyiyor suan sıkıyo iyi o zaman ya 25 anca olur o firma yollayana kadar rezalet Bi firma cıktı şikayet varda 2 ayda geldi yazmışlar bilsem asla sipariş vermezdim ordan
Smrenes Sevgi1 öğrendiğim kadarıyla 6 ayda genelde bebeklerin ayakları büyüyormuş zannetmiyorum 1 ayda nasıl sıkacak ki ayağını zaten 22 numara giyiyormuş her ay büyümüyor ki ayakları.. Boynerin kargo sıkıntısı varmış bu aralar geç geliyor diyorlar ama gelir yani eninde sonunda..