Buseasel Kızım doymuyor ağlıyor sürekli uyumuyor ne yapmam lazım ya deliricem en sonunda bu eczanede satılan damlalar varmış kullanılarak etkisini gören varsa yazsın allah aşkına
Mom104 Buseasel öncelikle sakin olun stres sütünüzü tamamen keser bol bol su 2.5 -3 lt bol dereotu hurma incir kırmızı et tavuk bunları tüketip bebeğinizi bir yakınınızs emanet edip üzerine 2 saat uyursanız sütünüz artar Allah’ın izniyle 🌿💕
06072020 Buseasel elinden geldiğince sıcak duş al canım çok faydasını göreceksin sıcak su sütü getiriyor bol meyvesuyu iç ceviz he inşallah çoğalır
Alyase Ben bestlak ve galactago kullanmıştım birazda olsa işe yaramıştı canım .. şuan benim sütüm de azaldı
Ecrinbzkrt Buseasel benımde gelmemıstı 2haftaya yakın bı yakınım dayabılırsen sıcak suya gır iki gogsune ve belıme sıcak su tut dedı tuttum ve eczaneden humana cayı aldım aktardan rezene aldım ve cok faydakarını gordum sıcak tutmaya baslayınca sutum gelmeye basladı süt kanallarını acıyormuş aıcak su dene bi canım inş gelır faydasını gorursun ben gordum
MuhammedAmine Buseasel 1 numara mama 0-6 ay bebekler için açlıktan neden ağlıyor bebek sütünüz olmayabilir kısmet mama verin yazık aç kalmasın . Bir yandan süt artırıcı ürünler kullanıp sütünüzü arttırın artarsa mamayı kesersiniz
sempatiksebek cemen otunu akşamdan bi bardak normal ısıdaki bi bardak suya bir ymk kaşıgı koyup bekletip aakşamdan sabahta kaynatıp içmek harika birdeee hamileyken kullandınız folikasitleri ve. Demir ilacları çok etkili oluyor@Buseasel#5646910
Annesivekizi Buseasel dere otu yeşillik soğan suyu bulgur pilavı incir rezene bunlar süt artıran şeyler. Ben en çok güllaçtan fayda görmüştüm resmen göğüslerim patlayacaktı güllaç yediğimde. Yine de gelmiyorsa mama ver canım aç bırakma çocuğu
Mommy_ Buseasel Önce sakin oluyorsun. Stres de azaltır sütünü. Bebeğinin aç oldupundan eminsen gazı veya başka bir sıkıntısı yoksa bebeğini bir doyur mama yap içir uyusun sonra sen de bir uyu dinlen. Eşine bestlak ya da galaktago damla aldır eczaneden. Bol sıvı tüket. Kuruyemiş ye. Bebeğin gak dese meme guk dese meme ver. Pozitif ol sütüm yetiyor yavrumu doyuracak diye telkin et kendini. Olmuyorsa da dünyanın sonu değil sütüne destek mama da verirsin. Öyle de böyle de büyüyecek önemli olan sağlıklı olması 🌸
Woody Buseasel mama vermey deneyin. Bi markayı kabul etmiyorsa başka marka deneyin. Önce doysun sakinleşsin. Sonra siz de sakinleşirseniz. Süt ruh halineok bağlı. Önce iyi hissetmeniz lazım
Mom567 Buseasel faydasını çok gördüm ama önce sütüm yok az gibi düşünceleri aklından at sütüm var de ki sütünün var olduğuna inan bak görürsün sütün artar
aysenurkerem Buseasel ben çok faydasını gördüm. Galactago damla alıp Başla derim. Bulgur pilavı, rezene çayı, Kazandibi sütle yapılan irmik helvası Bunlar aşırı süt yapıyor. Damla’yı da kulllan sütün fışkırır Harika bir damla
Asilinnnannesi Buseasel canım öncelikle kendine ve sütüne inan. Beynine süt yok komutu göndermek yerine süt üretmeliyim komutunu gönder. Herşey beyinde bitiyo. Bebeğini önce emzir doymazsa peşine mama ver ki sütün artana kadar bebeğin aç kalmasın. Bu arada bende galaktago damla kullanıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum. Ama süt üretmede en büyük etken bebeğin emmesi. N3 kadar emerse o kadar sütün olur. Memen boşken bile emzir. İnan sütün çoğalacak. Dediğim gibi bebeğini bu dönemde aç bırakma doymazsa mutlaka mama ver şimdilik
gulcezerenarslan Buseasel Peki neden aç bırakıyorsun? Mamalar ne için var? Emmeyi bırakmasın ama aç kalsın gibi bi düşünceniz var sanırım çok yanlış…