Adabkc Bayanlar aranızda burun estetıgı yaptıran memnun kalıp önerebilecek doktor tavsiyenız varmı ben cok istitorum ve arastırıyorummm
Rengin Adabkc ben 2012 de oldum iyiki ds oldum diyorum hem saglik acisindan kendjme geldim hem güzellik açısından.❤
Kelebek88 Adabkc yaa bende hep istiyirdum ama nasip olmadi..dun aksam piknige gittik oglum kafasini benm burnuma gecirdi.bildgn kirilma sesini duydum.bagiramadm bile acidan.gozlermden yaslar geldi sadece..ve bugun sisti bi tarafi mor..sanirim bu vesileyle olacam 🤔
Rengin Adabkc ankara da yaşıyorum ben serdar ozturk yaptı ameliyatımı. Ağrım elbette biraz oldu ama dayanamayacak givi degildi. Morluk hic olmadi mesela bende. Kişiyle alakali biraz da.
Kelebek88 Adabkc canm benm esimin teyzesnn torunlari 3 kiz kardes oldular.hemde devlet hast.gecen yil..sadece 1 milyar devlet odenegi diye geciyormus.yani 1 milyar veriliyordu..2si kbb ye oldulr.biri genel cerraha..arastr devl.hastanelerinde de iyi doktorlr var..o kadar para vermek ne bilim aynisi yapiliyor iste..
Seherronya Adabkc canım ben baya önce yaptırdım 4500 e ama şimdi en az 12.000 vardır . Çok şişt yüzüm ama öyle çok ağrım sızım olmadı 15 günde tamamen iyileşmiştim
Adabkc Kelebek88 devlet hastanesi eger burnunda problem varsa yapıyor diye biliyorum ama yine sorayım sizinkiler hangı hastanede oldu acaba
Kelebek88 Adabkc bingolde oturuyorlr.ama bunlari estetik eden doktor tum sehri elinden gecirmis😂 adam el becerisini kazandi.herkes estetikli bildigin..yok ya kilifina uyduruyorlr canm.
Kelebek88 Adabkc bide inan ki 3 gun sadece agrisi oluyor ilk iki gun birzck siddetli sonra yavas yavas azaliyor.ve yuzunn sismemesi icin kısin olnmasi gerekiyor bence..yani mantiken oyle olmali da.sonucta sogukluk sisi indiriyir.
Muhyuf Adabkc Of of çok zor burun ameliyatı ben iki kere zorunlu oldum birinci de oldum hiç bir şey olmadı bi yıl sonra geri çöktü ikinciyi oldum 3 saat sürdü kulağımın arkasından kemik alıp koydular burnuma bi çıktım yüz göz şiş yeğenlerim benden korktular yanıma gelmediler 🙄🙄🙄
tostosum Adabkc 5 yıl kadar önce hüseyin kandulu yaptı ameliyatımı. Ağrı acı şişlik kişiden kişiye değişiyor yapıya bağlı. Gözünüzü korkutmayın. Bende baya olmuştu şişlik morluk. Ama sonuç olarak hepsi geçiyor, unutuyorsunuz birkaç hafta sonra :)