asafinannesi_ Yarın 1 aylık oluyoruz ve oğlum emziği 2 defa uzun tuttu ağzında hatta birinde uyuya bile emziği emerek kaldı ama daha sonra hiç tutturamadım ve dün farkettim ki emzik 6-9 ay , benim 0-6 ay kullanmam gerek . Acaba yanlış emzikten dolayımı tutmadı 🤔
Elfida-10 asafinannesi_ tabikide 6 ay aldıysanız uçları çok büyük damakları ne kadar ki zaten benim kızım 5 aylık hala 0-6 kullanıyoruz değerini verince tutmuyor 0-6 ay alın
Ggdefne asafinannesi_ 0-6ay almalısın .kimi çocuk kabul etmiyor emziği ben doğduğu gün vermiştim .eğer aldığın emzik damaklı değilse damaklı alabilirsin benimki damaksızı tutamıyordu mesela
Muhammedd23 asafinannesi_ benim ilk oğlum avent’in soft olanını 0-6 aylık olanın tuttu daha sonra büyüdüğünde 6-9 ayı aldım onu tutmuyor fırlatıp atıyor şimdi küçük bebeğim var o 06 ay ya doğru düzgün emiyordu tesadüfen 6-9 ayı verdim 6-9 ayı gayet güzel emmeye başladı
Handeay7 asafinannesi_ tabi ayına uygun alın bir de her bebek her emziği kabul etmiyor. Yani başka markalar, modeller denenebilir.