Melisdas 1 buçuk aylık kızım var dün geceden bu saatte kadar çok huzursuz gazlı ve kolik bi bebek dün gece kaka yaptı kakası yeşildi bugün doktoruyla görüştüm maflor damla kullanmamı söyledi kullananlar varmı?
Hayatmavisi Melisdas Ben kullandım memnun kaldım. Farklı gaz damlalarıda kullandık ama onun kadar etki etmedi
Kiviefe Melisdas Ben tozunu kullanmistim bebegim buyuk cisini cok yaptigi icin bagirsak duzenleyici faydasini gormustum 😊
Minikhayat_1 @Melisdas maflor probiyotik bağırsaklardaki yararlı bakteriler çoğalsın diye verilir bende kullandım çok memnundum
Minikhayat_1 @meron2015 bu konu hakkında bir bilgim yok ya Lis yönlendirmek istemem fakat probiyotigin amacı kakasını ve gazını düzeltmek diye biliyorum
Ptrckli Ben de ishal olduğunda kullanmaya başlamıştım. Gaz problemini ortadan kaldırdı resmen 2 aydır kullanıyorum 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum
Woody Melisdas reflüden dolayı yardımcı olarak vermişti aslında. Küçük hanım halinden memnun görünüyor 🐣
Eymeninannesitr Bize de doktor vermişti ama bir gün verdim bebeğime diğer gün dibinde topaklanma olduğunu gördüm bozulmuştur diye vermedim daha sizin kullandıklarınızda da aynı şey oldu mu acaba şişenin dibinde şekerli gibi sarı topaklanma ?