Yedaarven Zeynepink Doğum yaptığınız hastanede yardımcı olurlar mutlaka kontrole gittiğiniz zaman hemşireden rica edin size tekrar göstermesini😊 O olmazsa aile hekiminize gidebilirsiniz ordaki hemşireler de her konuda yardımcı oluyorlar. Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah gönlünüzce emzirebilirsiniz🥰
madambovary Zeynepink daha çok küçük emerken yorulup uyuması çok normal. Siz bebeğiniz uyusa bile 2 saatte bir mutlaka uyandırıp emzirin ki sarılık olmasın. Güle güle büyütün🌸
Gulcinnduruu Zeynepink hiç canını sıkma benim bebegimde 43 günlük ilk günler bende hep böyle düşünüyordum acaba doymuyormu nasıl daha uzun emzirebilirim diye mideleri daha kiraz kadar egerki memeyi kendisi ağzından atıyorsa doymuştur 10dk emmeleri bile yetiyor korkma canını sıkma aynı durumları yasadım 😊
Yedaarven Zeynepink Daha küçük olduğu için çok normal yorulup uyuması, siz saat başı uyandırıp emzirin. Emerken yorulunca çenesinin altına dokunup uyarırsanız devam eder 🥰 Uyandırmakta zorlanıyorsanız altını açın, ıslak mendille silerken uyanırlar genelde.
Zeynepink Deletedmom5 yok bende doyuyor sanıyordum ama öyle degilmiş tam doymuyor hastaneye bi gittim 400gr vermiş hastane yatışı verdiler bende mecbur mama vermeye başladım
Zeynepink Gulcinnduruu 10dk emmiyor 2dk falan eğer emmidigi zaman bırakıyor işte sonra mama veriyorum çok güzel iciyor hepsini bitiriyor
Deletedmom5 Zeynepink canım ilk 10 gün gram kaybı normal 9 günlüktü değil mi? Aslında onlarda bilir bunu ama
Gulcinnduruu Zeynepink bende mama veriyordum doymadıgını düşünüp 10gün verdim daha sonra kestim benimkide mamayı çok güzel içiyordu ve mamayı aldıktan sonra çok sakin oluyordu güzel uyuyordu be çok üzülüyordum mama verirken ağlıyordum sonra sonra sürekli sık sık emzirmeye başladım 2 dk mı 5dkmı emdi bırakıyordum yarım saat sonra tekrar emziriyordum anlıycagın tıkıyodum ağzına memeyi sürekli oda hayır demiyordu kısa sürelide olsa emiyordu sonra sonra alıştı uzun emmelere pes etme mamada verme Bende aynı şeyleri yaşadım hiç sıkma canını canım benim
Zeynepink Gulcinnduruu şimdi pompo aldım ne yapayım bende mama veriyorum diye çok üzülüyorum ama bügün aşırı derece çok acıktı saatte bir mama kendi sütümü verdim yetmedi