busrakorkmazzz16 Bebegım 2 aylık mamayla beslenıyor ne yaptıysam emmedi 3 saatte bır 60 cc verıyordumm ıkı saate dusurdumm ıcıyor gene doymuyor gibi sız mamayla besleyen anneler nasıl yapıyorsınuz ıkı aylıkken nasıl yapıyordumuz
Ececik07 busrakorkmazzz16 60 az 90 verin mama kutusunun üzerin de yazabilir kontrol edin kaç haftalık bebek kaç cc içer diye
614408eoa 60 az gelebilir doyacagı zamanı o biliyordur 2 buck saatte bir 80 yda 90deneyin merk etmeyin fazla degil
busrakorkmazzz16 614408eoa ya nette okuyorum cok zorlayıp mıdesınıde zorlamak ıstemıyorum ıkı doktor da cok az reflusu var dedı bırde mamasına mama koyulastırıcı katıyoruz tamam dedıgınız gıvı deneyeyım sız kac cc verıyorsnz
busrakorkmazzz16 614408eoa ıkıtane doktor bana 3 saatte bır 60 cc dedıgı ıcın ben öyle yaptım sımdı doymayınca ben kendım cogalttım o sekılde oldu
614408eoa busrakorkmazzz16 2 saate bir verirsenin 80 deneyin 3 saat olursa 90 bizde öle gecirdik kuzm anne sütü almadı bnm kızm da mamayla büyüdü merk etmeyim deneyin fazla gelse kusar atar fazlayı zaten merk etmeyin ama 60 yetmiyor ona belli
614408eoa busrakorkmazzz16 ortalama 60 dır ama her bebek de bir olmaz doymuyor smdi ac mı kalsın bbek
_yaseminturann busrakorkmazzz16 bunun bir hesabı var doktor öğretmişti bana mesela aizin bebek en az 90 cc almalı yani en az 90 cc yapın alabildiğini alsın alamadıgını dökersiniz. Aptamilde şeker oranı çok ve kabızlık yapabilir bebekten bebeğe değişir ama biz hipp kullanıyoruz çok memnunum
_yaseminturann busrakorkmazzz16 bebek her kilo aldıgında kiloyu 56 bölün mesela bize de doktor öyle dedi 2,3 saatte bir 60 cc ama o zaman bebek küçüktü
busrakorkmazzz16 614408eoa bebegınız saglıklımı ınsanlar mamaya zehır goibi bakıyor kendımı col yetersız hissedıyorum
614408eoa busrakorkmazzz16 hemde cook saglıklı cook skür seytan kulagına kursun 9 aylık bir kere hasta olmadı aynı dıurumları bende gecirdim her gün aglamaktan harap oldum sütüm olmadı bbegim mamayla beslendi suan diyorm ki Allahm mama olmasa napardım ben 6 ayndan sonra sebzeyme meyveyle toplücan durumu hic merk etme her bebek emecek diye bise yok kuzm sakın kndini üzme ben cok üzdüm suan cok pismanım aslan gbi bi kızm var cok skür her ay baktırıyorm kanına osuna busuna normal hatta ileri bile yasıtlarından kapat kulagını o konusanlara
busrakorkmazzz16 cok tesekkur ederım derdımden anlıyor olmanızz cok guzel cok ımcesınız umarım bend atlatırım bugunlerımı :(