Deletedmom265 BenMathilda olaya el atmış maticim yazmaya geldim gerek kalmadı millet boş yere korkmasın🌼😂
Elaa4050_ Eda95 bende hem Mantar olarak duymuştum hemde uyku halinde görülen rüyalar esnasında ruhun kısmi olarak bedenden ayrılması ve uyanınca hızlı bir şekilde vücuda dönmesinden kaynaklandığı söyleniyor ama ikiside kesin bilgi değil die okumuştum
Eda95 Elaa4050_ evet bunları bende okudum ama işte herkes farklı bisey diyor anlayamadım ama çok tedirgin oldum
BenMathilda Eda95 Ayni o sekildeyse aynisidir zaten Mantar iste, gecer, gecmezse cildiyeye danisirsiniz, ruhla düğünle kinayla ilgili degil
Deletedmom265 Eda95 yok bacım biliyorum amacının korkutmak olmadığını 🥰❤ Dua nı oku birsey yapamana gerek yok zaten o mantar 2 güne geçer ❣🥰
Eda95 BenMathilda bende olaylara sizin gibi bakıyorum doktora randevu aldim gideceğim zaten ama başka bir boyutta duydum tamam her neyse teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin
birkuzuhikayesi Eda95 canım kına dedikleri şeyi sabah görüp öğleye ikindiye kadar geçiyor. Seninki geçmediyse cildiyeyle ilgilidir 🙏😘