yigit57 Arkadaşlar selam, Yiğit 5,5 kilo ancak 60 cm olduğu için 2 beden benek bezi kocaman oluyor, 1 beden de artık sıkmaya başladı. Primadan aslında çok memnunum ama beden sorunu yaşıyorum, prima dışında bebek bezi önerisinde bulunur musunuz ?
Ikrazumra19 yigit57 5.5 kilo 2 beden kocaman mi oluyor benim kizimda 5 kilo ben 3 numara kullaniyorum 2 numara sıkıyor prima kullaniyorum
aramsamsam yigit57 aslında 2 bedenin kocaman olmaması gerek kilosuna ve boyuna göre biraz yukarıdan ve cırtları ortaya yakın kullanmayı denediniz mi.
Kuzey-41 yigit57 birde molfix dene canm ama 2 numara nasıl büyük geliyor ki hangi prima o bende prima kullaniyorum
yigit57 Ikrazumra19 maşşallah bebişe ☺️ Biraz kısa tombiş mi acaba ? Bizim oğlanın popo ve bacakları ince onda sanırım
yigit57 aramsamsam evim çok sıcak, yukarı çekince göğsüne kadar geliyor nerdeyse bez, normal bezleyince de bacak araları çok açık kalıyor. Yazık çocuğa yani . 3-6 K olanını kullanmam lazım :/ sadece marka bilmiyorum başka ;(
aramsamsam yigit57 2 numara 60cm bebeğin göğsüne kadar gelemez ki. Bezim sırtıda önüde göbek deliği hizasında olmalı cırtlarını yapıştırırkende boşluk kalmayacak şekilde en ortaya doğru yapılmalı bebeğin göbek genişliğine göre. Hangi bezi alırsanız alın bence 2 numarada aynı sorunu yaşarsınız. Çünkü kilosu ve boyuna göre anlattığınız gibi göğsüne falan çıkması biraz garip. Eğer fotoğraf yükleyebiliyorsanız 2 noyu takınca bi görsel yükleyin belki bağlayışınızla ilgilidir
Zelisblt yigit57 bn öyle bir durum yaşamadım :) sızdırması için iki ihtimal var ya bez artık çocuğa küçük geliyordur sıkıyordur o yüzden taşıyor yada çok büyük geliyor
Woody yigit57 57 cm 5 kilo kızım. 2 beden kullanıyoruz. Hatta arada 3e geçsem ferah ferah dursa bile diyorum 🐣