Pnr22 Bebeğim emdikçe göğsümde inanılmaz acı hissi yaşıyorum parcalanmis gibi böyle sorunu olurpta cozumu bulan anneler varmi acaba
medine02 Pnr22 gayet normal canim ilk aylar oyle oluyor sonra hiç bişey kalmıyor ağrı sızı falan benim 2 ay 11 günlük cok şükür bisey yok
Melisdas Pnr22 göğüs ucu koruyucu ve kremleri kullanman tek çözüm başkada çözüm yok ben bi yağ vardı alıp kullanmıştım bi kere sürmem yetiyordu
Birkucukeylulmeselesi Pnr22 bizimki 2 ay 9 günlük ağrı sızı hala geçmedi sütün fazlalığından diyorlar göğüslerin terbiye olması lazımmış
Mom9 Pnr22 doğru emzirmediğinizden kaynaklanıyor YouTube da detaylı emzirme videoları var onlara bakın. Bebeği tutuş pozisyonu, memeyi tam ağzına alması bunlar önemli
Anasininoglu Pnr22 Aynı sorun bende de var bebeğim 8 günlük canım o kadar yanıyo ki anlatamam birtek göğüs kalkanı biraz işe yarar gibi oldu ama oda süt akıtıyor çok
Tlayyq1 Pnr22 benim hep çatlatır dogumda o yüzden cok sıkıntı cektim lansinoh gögüs ucu kremini öneririm fiyst biraz pahalı gelebilir ama ilk sürüşte acısını almıştı benim
Adelim Lansınoh krem al yıkamadan emzırme yapabiliyorsun bırdrnsutun coksa ondanda acır sag kı yumsasın
paputmoms Pnr22 geçecek canım yine olacak ama sadece ilk emdiğinde acı hissi olacak ben de aynı acıyı çekiyorum 🤦🏻♀️ Göğüs bakım kremi alabilirsin lansinoh trendyolda indirimdeydi