Btlylmz Kitaplarını alacağım ancak İnstagram ve YouTube da biraz inceledim o kadar mükemmelllik gerçekten doğru mu acaba ?
NiDaAli_o Btlylmz tabiki asla samimi gelmiyor. Ben de bazı kitaplarını da okudum ama oyle bir hayat yok bence 3 çocuguna yetiyor ayrıca konferanslara katılıyor ayrıca sürekli etkinlik yapıyor ve evi de sürekli temiz kalıyor Bu biz annelerin ‘ben demekki hiiç verimli bir anne değilim ‘ diye düşünmesine neden oluyor ve psikolojisi bozuluyor insanın. Asla önermiyorum ben bıraktım izlemeyi okumayı o bayanı veya onun gbi olan herkesi.
16102018 Btlylmz doğru samimiyetine de inanıyorum. Zaten yardımcı varmış adı fatma mıydı tam hatırlamıyorum. Ki bazen evin dağınık olduğunu eşyaları giydikçe lazım oldukça ütülendigini söylüyor. Ve yine iyi yetişiyor herşeye maşallah. Imza günleri konferanslar. Elbette ki yardımcısı var. Ben aldım okuyorum doğru faydalı buluyorum. Bazen sosyal medyada balkonunun manzarasına bile laf edip of be o manzarada çamaşır asilmaz mi falan diyorlar. Yani insanlar tuhaf çok tuhaf. Işlerimizi güzelleştirmek bizim elimizde..
Zezemeze Bana hiç samimi gelmiyor bilemiyorum, kadına yalancı vs diyemem iftira olur bu ama bir şey var nedense o kadında hoşuma gitmiyor bilmiyorum.
Sevilayy_1 Zezemeze Bende kadını pek sevemedim herşey mükemmelmiş gibi gösteriyo dini eğitim anlamında etkinlikleri güzel kitabını alacak kadar bilgili biri olduğunu düşünmüyorum instagram fonemenleri gibi bişey gözümde 🤷🏼♀️
sumertt44 NiDaAli_o bende öylelerini takip ettikçe psikolojimin bozulduğunu farkettim niye ben öyle değilim benim niye evim öyle değil gibisinden sonra hepsini takibi bıraktım kimse mükemmel değil bu kadar sosyal medyayla ilgili olup herşeyin mükemmel olması inandırdı degil bence
Meltem06 NiDaAli_o ben bu instagram annelerinin yardımcı ya da hizmetçisi olduğuna eminim yoksa her şeye yetişmek imkansız o yüzden hiçbirini takip etmiyorum protesto amaçlı😃😃😃
Deletedmom240 Btlylmz sosyoloji mezunu olup da aile danışmanı, çocuk gelişimci olarak kendisini piyasaya tanıtması zaten🤪
Zezemeze Deletedmom240 ben psikoloğum bizim ülkede şu psikolog yasası düzenlenmedikçe daha çok böyle istismarlar olur. Bakıyorum yok bilmemne koçu yok bilmemne danışmanı alakasız bölümlerden mezunlar rezillik resmen.
GoGirl Btlylmz bana abarti geliyor her postun bu kadar anlami denk gelmesi olamaz evet dini butun guzel yetistiriyodur ama postlarda yasantilarindan her cumle bir konuya denk gelmis oluyor biraz daha hayatin akisinda olabilir cocuklarla her sey bu kadar mukemmel ilerlemiyor
Rengin Btlylmz instagram da olan hic bir insan bana samimi gelmiyor hepsinin bi sekilde bir çıkarı var asla güvenmiyorum.
adastra Btlylmz Hayır , samimi gelmiyor. Sosyal medyada hiçbir hayat samimi gelmiyor zaten ama özellikle instamom’larin hiçbiri samimi gelmiyor. Hicbirini takip etmiyorum. Benim düşüncem bu yönde en azından 🌺
fistikcisahap Btlylmz samimi bence ama yardımcıları varmış zaten inkarda etmiyor kadın kitaplarını alma fırsatım tam olmadı ama içeriklerini şu an medya üzerinden takip ediyorum.
Yoncalya Btlylmz hayır hiç bir şekilde samimi gelmiyor anlattığı bilgiler çok yüzeysel zaten kendisi medya maymunu çocuk gelişimi ile hiç bi ilgisi yokken siyasi arkası ile yükseldi şimdi yüksek lisans yapıyor ben çocuk gelişimi uzmanıyım bu kadının bi kaç konuşmasına denk geldim cidden komik…
Hilaliahmer Samimi olup olmaması ile ilgilenmiyorum. Kitaplarını alıp okuyorum, yazdıkları ile ilgileniyorum hayatı ile değil.
fistikcisahap Hilaliahmer kitapları nasıl canım? Henüz bir kitapçıya gidip inceleme imkanım olmadı net Azeri’nden sipariş vermekte istemedim incelemeden
NrYlmzTsr Geçen sene aynı uçakla yolculuk ettik, süreklide denk geldik bekleme salonunda uçakta vs. Bakışları tavırları o kadar itici ve sertti ki çok şaşırmıştım. Sanki aşırı ünlü biriymiş gibi insanlara bakışları çok rahatsız ediciydi.
DenizDamla Btlylmz İnstamom olan birisi kitap çıkarmış aynı şeyma subaşının yaptığı gibi o yüzden hiçte samimi gelmiyor.