Srmurs Aslancik gecti mi bu durum nekadar sürede gecti ayni durum bende de var kimileri belki sutun eksidir dio bole bisey duyan varmı
Tuannam 1PrensAnnesi aynı durum bendede var şuan 1ay 7gunluk olduk bazen yine damarımı tutuyor emmiyor kilo alımında yavaş mama verecem nasıl olacak bilmiyorum ama mamayı da biberonla vermeyi düşünmüyorum yinede memeyi bırakırmıacaba
1PrensAnnesi Tuannam verme mama cnm aç kalmazsa emmiyolar aç bırak valla zor ama yapmalısın 10gün sonunda emdi oğlum çok zorladı ama beni asla mama vermedim
Tuannam 1PrensAnnesi ya bende biliyorum ama bebişim ufak tefek ondan dedim kayın validen de suyun beslek degil ondan kilo almıyor diyince mama vermeyi düşündüm ama halen vermiyorum
1PrensAnnesi Tuannam her annenin sütü bebeğine yeter bu kayınvalideler beni öldürüyo ya 🤷🏻♀️ Duyma sen onları
1PrensAnnesi Tuannam duymamaktan başka çare ne yazık ki yok ama sen kötü olursan evladın kötü olur çünkü
AbrhamH 1PrensAnnesi 3 4 ay gibğ onu çok yapıyolar merak etme. Benimkide bi yudum emiyodu etrafına bakıyodu ya da baya baya bağırıyodu. Memeye öfkeli gibi davranıyodu. Derd etme emzirmeye fevam et bırakmaz allahın izniyle