Giraysmom20 Merhaba hanımlar oğlum 3.5 aylık ve uyku saatleri düzenli ancak ayakta sallanarak uyuyoruz bu konuda eğitim vermek istiyorum önerileriniz nelerdir 😊 kitap önerisi verebilecek olan varsa sevinirim 🥰
Elfida-10 Giraysmom20 bi hele 6 aylık olsun canım 4.ay atak ayı ve seni biraz zorlayabilir ne uyku kalıyo ne düzen
Saribidik Giraysmom20 iyi uykular tatlı rüyalar kitabından yardım aldım bebeğe göre değişebilir ama uyku eğitimi ağlatmadan yapamadım ben biraz ağladı çok katılarak değil böyle kandırmacalı ağlama beni kucağına al dercesine. Biraz sevip sakinleştirici konuşunca susuyordu sonra yine birazcık daha kucak isteği derken 20 dk filan sürdü böyle böyle alıştık
Giraysmom20 Elfida-10 uyku saatleri düzenli olduğu için denemek istiyorum açıkçası ayaklarım ağrıyor çok çünkü sağa sola değil ileri geri sallanıyoruz 😂
Giraysmom20 Saribidik biraz ağlamasını normal karşılıyor çoğu eğitmen çünkü farklı bir düzene alıştırmaya çalışıyorsunuz diyorlar öneriniz için teşekkür ederim 😊
Elfida-10 Giraysmom20 dediğim gibi şuan verseniz 4. Ayda yine bozulacak bu sefer siz üzüleceksiniz o kadar eğitimini verdim bu mu sonucu diye 😝