Alya_sare Kızlar kızım 9 bucuk aylık gece 11de değiştrmiştm gece boyunca hiç çiş yapmamıs 12 saat nasl tutabilr uyandı yapmıs az önce ama cok endişelendim doktoramı götürsem
Elifum Alya_sare sıcak ya olabilir gece beslenmesi su içmesi terlemesi ne durumda benim kızımda gece emmediyse ya da az emdiyse su içmemişse sabaha kadar kupkuru olurdu
madambovary Alya_sare gece çiş yapmaması susuz kaldığının ya da aç olduğunun belirtisi değil olabilir yapmayabilir. Önemli olan gün içerisindeki bezlerin doluluk oranı. Gündüz yeteri kadar çişli bez alıyorsanız sorun etmeyin. Hem daha iyi tuvalete daha kolay alışır bebişiniz🌸
Alya_sare Elifum 2 kere emdi ama doyack kadr değil ama 12 saat uzun değilmi nasl tutuyrki az önce baktm yapmıs çişini
210796 Nerdeyse 1 haftadır benim oğlum çok az yapıyor.yani 24 saatde bir bez dolmaz belki.9ay 12 günlük.gün içinde bol bol suda vermeye çalışıyorum.bezinde yuruncu lekeler oluyor hep🤷🏻♀️
Alya_sare 210796 leke falan yok gece yatmadam mama verdim 2 kere falnda emzirdm ama hiç yapmamıstı normalde azda olsa yapardı az önce baktm yapmıs
Zeynep35_ Alya_sare bızımde aybı sekılde oldu doktorumuz normal dedı suyu arttırdık ertesı gun bırde terletmemeye calısıyoruz normale dondu
Elifum Alya_sare tutma değilde son emdiği in çişidir muhtemelen yoksa tabiki o kadar tutması için çok küçük 3 yaşında kızım var o bile o kadar tutamaz 😊
Alya_sare madambovary yaptı uyandıktan sonra şimdiyr kadr hep yapmıs olurdu o yuzden tedirgn oldum cok