Giraymoms20 Merhaba hanımlar oğlum 3.5 aylık oldu dört ayı doldurduktan sonra uyku eğitimine başlamak istiyorum tavsiyeleriniz nedir ne yapılabilir ve önerebileceğiniz bir kitap var mı 🙏🏻
Ikra5965 4 aylık bebeğe nasıl bir uyku eğitimi verebilirsin ki daha ebeveyn olarak sizi bile bilmiyor zaten bebek büyüdükçe kendi uyku düzenini kendi kuruyor siz sadece buna Yardımcısı olursunuz odasını ayırarak uyku saati geldiğinde odasına yatırarak
Giraymoms20 Ikra5965 şuan oğlum ayakta uyuyor belli yöntemler uygulayarak sallanmadan uyumaya alıştırmak istiyorum uyku saatleri gayet düzenli sadece uyuma şeklini değiştirmek istiyorum
Ikra5965 Giraymoms20 şuan onun için erken zaten ilerleyen zamanda uyumak istediği gibi uyutturuyor şuan bebeğim bir yaşında beşiğine geçip uyuyor biraz sallıyorum o kadar 4 aylıkken bende ayağımda sallıyordum sonra kendi istemedi zaten
Giraymoms20 Bilgiliannem şuan gündüz üç uyku yapıyor sabah on öğlen üç ve akşam yedi en son onda gece uykusuna yatıyor ve gece bir kere emmek için uyanıyor daha sonra sabah yedi sekiz gibi kalkıyor o kadar gayet düzenli