Snmela Tortikolis teşhisi konuldu başina gelen var mi nasıl bi tedavi yaptınız hangi doktora gittiniz yardımcı olun lütfen
nrhnoktay Snmela istanbulda bunlarla ilgilenen bir merkez var.Cranial tedavi merkezi.İnternette adres ve numaraları bulunuyor.
Fdmctn Snmela doktora götürmüştüm fizyoterapi verdi sağ tarafa sol tarafa öne arkaya hareket ettiriyorum taşıma ve yatış pozisyonu var
Nsl nrhnoktay merhaba siz daha önce söylediğiniz merkezde tedavi olmussunuz kask fiyatları ne kadar oluyor ? Bizim de yarın ölçümümüz var çok merak ediyorum.
nrhnoktay Nsl merhabalar yeni gördüm cevabınızı kusura bakmayın umarım geç olmamıştır 😔 kasklar yurt dışından yapılıp getirtildiği için fiyatı dolar üzerinden oluyor.Biz 3105 dolara olmuştuk kask tedavimizi.Fiyatta bir değişiklik oldu mu bilmiyorum.
Nsl nrhnoktay Teşekkür ederim yine de yazdığınız için. Gittik ölçümlerimizi yaptırdık şiddet derecesi hafif çıktı kask önermediler çok şükür. Bize de aynı fiyatı söylediler.
Nsl elvinazra-27 Kafa arkadan soldan sağa doğru yamuk bizim. ilk zamanlarda sürekli aynı tarafa yatıyordu. Çok uğraştım yön değiştirmek için ama oyle olunca da durmuyordu. On tarafta alın kısmına yakın kemiklerde fazla belli olunca götürdük ama normalmis. Yamuklukta ileri derecede değilmiş.