Mucizem0001 Merhaba kızlar bebeğim üç aylık Sağlık ocağının verdiği d vitamini bitti tekrar alıpKullanacakmıyım nezamana kadar kullanmak gerekiyor sizler kullanıyormusunuz benide aydınlatırsanız bu konuda sevinirim
Zeynep_AlyaninAnnesi Mucizem0001 evet kullanmalısınız. 3 yaşa kadar kullanılıyor sanırım emin değilim
UraSsmom Mucizem0001 Sağlık ocağının verdiği gaz yapıyo diye duymuştum, ben devit 3 kullandım önce, içeriğini araştırdım oda gaz yapabiliyomuş. Oğlum çok gazlıydı zaten ok nlar yüzündenmiş. Şuan ocean kullanıyorum gaz problemimiz çok yok şükür.
Mucizem0001 Zeynep_AlyaninAnnesi netden baktım evet 3 yaşa kadar diyo ama sizlerede sormak istedim kullanıyormusunuz diye hangi d vitamini ni kullanmalıyım hangisi daha faydalı olur
Zeynep_AlyaninAnnesi Mucizem0001 genelde sağlık ocağının verdiğini önermiyorlar içerik açısından. Biz pedia d kullanıyoruz
Zbetus Mucizem0001 canım ben sağlık ocağının d3 ünü kullanmadım.Bha içeriyor diye kesinlikle almadım kullanmadım. Doktorum ocean 400 ü önerdi. Hem d3 hemde beraberinde vitamin alıyor kuzum. Bu arada ocean temiz içerikli bilginiz olsun 🙏🏻
Melisdas Mucizem0001 sağlık ocağının verdiğini hiç kullanmadım bazı anneler gaz yaptıgını söylüyor ben d3 kullanıyorum herkeste baya memnun
Zbetus Mucizem0001 tabi tabi alın onu daha iyi netten indirimleri de rakip edip isteyebilirsiniz daha uygun oluyor eczanelere oranla ben eczaneden ilk 55 liraya aldım. Daha bitmeden teendyoldan 32 ye aldım
Ipegim Mucizem0001 ihmal etmeyin yürümesi bacak gelişi kemik gelişimi gep buna bağlı wellcare ya da ocean 400 ünite alın katkısız zararsız 1 fıs sıkın
Talha2020 Mucizem0001 sağlık ocağındakinde paraben var canım biz pedia kullanıyoruz 6 ay biticek çok şükür hiçbir problemimiz olmadı bizede 1 yaşa kadar dedi doktorumuz
Zbetus Mucizem0001 bebeklerde 400IU , okul çağı çocuklarında 600-800 IU, yetişkinlerde 1000-2000 IU kullanılması gerek. Ben bebeğim 1 yaşına girince Demir takviyesine başlayacağım yine temiz içerikli araştırdım floradix almayı düşünüyorum 🙏🏻
TC07 Mucizem0001 Evet 3 yaşına kadar kullanacaksınız haımefendi. Sağlık ocağından ya da özel alarak. Ben sağlık ocağınınkini tercih etmedim ocean kullanıyorum katkı maddesi en az en temiz d vitaminlerinden biri.