Busraarsub Günaydın kızlar, sutum kesildi iyice bebeğim 17 günlük tamamen mamaya donecez artik sma veriyorum kaç cc ye çıkarmalıyım kac veriyorsunuz sizler
Esifet Busraarsub ben 17 günlüklen doktor tavsiyesi ile 50 cc veriyordum. Sadece mama ile besleniyor ama. Şuan 40 günlüğüz 1 haftadır 90-120 arası 3 saatte bir içiyoruz yine doktor tavsiyesi ile☺️
Merve789 Busraarsub sagmayi denedinizmi ? Arttirici damlalar caylar var onlardan deneyin belki de yeniden gelir 😔😔
Merve789 Esifet benimde bebegim 22 gunluk sutum az veriyorum ama aralarda sadce mamaya donecegm bende artk kac saat arayla kac cc versem sma kullaniyoruz
Busraarsub Esifet çok saol canım bende öyle yapım olmazsa . 30 60 arası gidip geliodum bende duruma gore
Busraarsub Merve789 canim çay kullanıyorum bana mısın demiyor hiç, en başından beri doğru düzgün süt olmadı zaten ama olanıda gitti artık iyice 😑 gelmeyincede sinirlenip ağlıyor kızarıyor iyice
Busraarsub Merve789 bende sma kullanıyorum canım 30 60 aralığında veriyorum açlık saatine göre. 3 saati bulmuşsa 60 daha azsa 2 saate bir falansa 30
Merve789 Busraarsub doyurucu bi mamami sence? Biz daha yeni basladik ama yarisini iciyo birskiyo diye begenmedi ssniyorum daha doktorumuza da soylemedim gerci bisey tavsiye etmediler sutum kaliteli yaradigini soylediler kilosuna gore masallah ama gel gelelim az
Busraarsub Merve789 şuan için memnunum canım doyuyor yani 50 60 arasi verince 3 saat uyuyor mesela aciktiginda tekrar kalkiyor
Meva2403 Busraarsub bu güzel duyguyu yarım bırakma sık sık emzir lütfen. Kendine inan ve bol sıvı tüket. Gözünü açtıgı gibi gögsüne daya uykuluyken daha cok emiyorlar. Israrcı ol lütfen :)inşallah oluk oluk akar.