Karerrbala HindistanCevizi akıntım varken test yaptım bişey çıkmadı sonra bir gün akıntım arttı bugün bitti dedim duş alacaktım baktım yine leke var sanırım hormonel bi durum söz konusu bakalım artık :)
Humi Karerrbala ilaclar hormonlari etkiledigi icin bende ara kanama olmustu 3 farkli olac kullandim hepsinde oldu sizibkide oyle bise olabilir. Test yaptin
Birkizbirerkekannesi Karerrbala hapı kullanmaya başladıktan sonra en az 1 hafta ki bence en çok 1. Ay 😁 extra korunma olması lazımdı.. test yapin içiniz rahatlasın 🌸
Birkizbirerkekannesi Karerrbala birde bazı doğum kontrol hap vs yan etkileri olabilir. Buda bir ihtimal.
sevgi3456 ZeynepEceninAnnesii canım yasmini bende yeni başladım bazen yarım saat falan geç içiyorum. Sende unutup içtiğin oluyomuydu koruyuculuğu yarım saatte azalmaz değil mi.
ZeynepEceninAnnesii sevgi3456 oluyo canım bazen bende unutuyorum ama hatırladığım an içiyorum. Ben saatli içmedim hiç, akşamları yatarken içiyorum koruyuculuğu azalmaz yarım saate. Yine de dikkat etmek lazım tabi 🌸
sevgi3456 ZeynepEceninAnnesii bende gece yatmadan içiyorum ama bazen 10 dakika bazen saatinde bazen yarim saati geçiyo ondan sordum.
Makbussmete niloyaaa Cerazette kullanırken başka korunma yöntemi kullanmaya gerek var mı? Yeterli oluyor mu hap