Celestial Tospik42 ben henüz almadım ama makarnalütfen diye bir site var oradan alacağım. Gıda mühendisi bir bayan, bebek beslenmesi ile ilgili kitapları falan da var.
Blackwoman Tospik42 Konuyla çok alakasız ama uyku sersemi tırnak makası diye okumam 🙈😂 Allah affetsin🤣
Prensannesiyimm Tospik42 bebeğimin marketi diye site var oradan alabilirsiniz ben kullanmadım ama tanıdıklarım dan kullanan var
Esraabozdemir09 mylmz aynen birde tepkisi sadece sana olmuş senden başka herkes yazmış aynı şeyi aslında 😅
Penguenim mylmz anlayamadim size saldrmak neden? Sormuslar herkes kendi onerisini yaziyor tabiki. Kirici bir lafiniz da yok ki. Baslik sahibi kimse sana kotu anne dememis sakin ol
Defne_Sare Tospik42 bebek makarnası e bebek ten alıyorum hamm markası kızım çok seviyor içine kıymada ekliyorum bazen güzel oluyor tarhana için bende bebek tarhanası arıyorum ama bulamadım şimdilik normal tarhanadan veriyorum 😅
Tospik42 TalentedMom aslında alerjen bi bebek değilse verilebilir. Yediğinde bi tepki de vermediyse devam edebilirsiniz. Bizim bebeğimiz alerjisi olan bi bebek o yüzden veremedim.