Merve_Mila Selinn22234 Arkadaşımın bebeği kolikti onun bebeğinde bio gaia etkılı oldu. Benim bebegım 2 aylık normal duzeyde aşırı olmayan gazı var fakat ne bıo gaıa nede nurse harvey’s bızde etkılı olmadı canım. Doktorumuz debridat dıye bı şurup verdi o gazımızı azalttı suan daha rahatız. Yanı kısacası her ılac her bebekte farklı etkı gosterıyo. Deneme yoluyla duzenlı kullanımla ıse yarayıp yaramadıgını gozlemlemek ve bebegınız ıcın doğru ılacı bulmak daha etkılı sanırım 🤗
gulerva Selinn22234 ben samı kullandım ama pek etki etmedi 40ı çıktığı gibi bıraktım doktorum çok ilaç taraftarı değildi ve onlar gaz giderici değilmiş sadece rahatlatıcı. Kimyon ver dedi bende nadirde olsa kimyon verdim bide 40 tan sonra altını açtım günde 4-5 defa ve bacaklarını hareket ettirttim nekadar hareket ederse okadar rahat çıkarır
Sultee Selinn22234 sımlex kullandık bır halta yaramadı sımdı Biogaia kullanıyorum iyi geldi ama saatınde vermek onemli
Mavibattaniye Selinn22234 bence tamamen deneme yanilma mantigi hatta doktor kullan ama bi ise yaramaz demisti ben biogai ve zinco ayni anda kullaniyorum etkili mi? hala gazliyiz