Deletedmom090 Bebeğim 5 aylık ve bu ara inanılmaz huysuz anlamıyorum ne istediğini sürekli ağlama mıZırdanma hali. Ve asla uyumuyor üç dört saat sadece Gecede dahil. Çok yoruldum çok bunaldım ne olabilir ki? Dişede baktım kızarıklık falan yok biraz şiş ama kızarıklık yok.
Zeyyy Deletedmom090 dis sıkıntısı erken başlıyo benim kızda 5.aydan beri öyle şimdi 6 aylık oldu şişlik var doktor yakına çıkar dedi ama ortada bi şey yok😣
Zeyyy Deletedmom090 Hiç kızarıklık olmadı bizde de bilmiyorum ki sadece alt diş yeri diğerlerinden hafif şiş doktor belki 2 hafta belki 1 ay sürer belli değil ama çıkar dedi ah ah bi çıksa 🤦♀️
Deletedmom090 [bilinmeyen] o var zaten büyüklerimiz illa kızarır falan dedilerde o yüzden öyle yorumlamıştım ben 🤷🏻♀️
Deletedmom090 [bilinmeyen] ben halimden şikayetçi değilim ki siz yanlış anlamışsınız. Sebebini anlamaya çalışıyorum ve anlayamadığım zaman kendimi kötü hissediyorum yoksa ağlıyor diye şikayetlenenler postu değil yani :)
Burcu54 Merhaba diş belirtisidir benim oğlumda 5 aylık alt dişi çıktı ve hala huysuz devamı gelicek çünkü🤦🏻♀️Yaşına kadar devam sabretmeye sağlıklı olsunlarda napalım