Minikkurbagam TC07 şuan biraz daha iyi çok şükür bence de sıcaklar da etkiledi birde atak haftası 😊 zaten bu 4.ay atağına girdiğimizden beri sadece kucak ister oldu huyu değişti bi bitseydi hayırlısı ile
Minikkurbagam Princesmom calpol verince rahatlıyorlar ya birde her çocuk aynı olmuyor kimisi daha rahat geçiriyor
TC07 Minikkurbagam ateşi çıkmadıkça ateş düşürücü vermeyelim tabiki. Sonra asıl işe yaraması gereken zamanda bağışıklık kazanabilir…Birde atak dönemleri yaşanması gereken bir dönem olduğu gibi yaşanmalı ilaçlık bişey değil.
Minikkurbagam TC07 atak dönemindenmiş sanırım dün gece yarım saatte bir uyandık 😭 atak bitince tekrar düzene girer mi acaba
MerVera Minikkurbagam atak artı aşı bir hafta sonra bizimde aşılar var korkuyorum uykularımız bozuluyor atak yüzünden aşı sonrası düşünemiyorum
Minikkurbagam MerVera bizim bozuldu maalesef inş sizin de öyle olmaz. Umarım ataktan sonra tekrar düzene girer ya
TC07 Minikkurbagam Giriyor bizde atak dönemindeyiz, emmiyoruz biberonu da almıyoruz(bu sıcaklarda susuz kalacak diye korkuyorum, kaşıkla süt veriyorum) valla huy değiştiriyorlar resmen…ama bu büyüdüklerinin bir göstergesi…
gzdalidmr Minikkurbagam evet bizde 10 gün önce yaptırdık.2. ayda hiçbir olumsuzluk olmadı.Ama 4. ayda 2 gün huysuzluk ağlama ateş oldu.Sonra normale döndü.
Minikkurbagam TC07 evet benimki de emmiyor 5 dk alıp bırakıyor. Biberon da vermek istemiyorum alışır diye korkuyorum