NurNaz Ravzam30 canim 1 yas öncesi tavsiye edilmiyor ben bilmiyordum bi kez bebegin topuguna sürmüştüm hic bir ise yaramadı netten iyice arastirin derim
Baby_Mila Ravzam30 sakın kullanma canım zehirliyor bebekleri rezene ya da herhangi bitki çayı bile verme beyin gelişimlerini etkiliyor.nurse harveys gaz damlası falan verebilirsin birde karnına kiraz çekirdeği yastığı koyabilirsin sıcak iyi gelir. Emzirirkende biraz dik emzir daha az hava yutar
Deletedmom513 kokusundan bile zehirlenen bebekler var lütfen bu tür şeyler kullanmayın gaz damlası ve masaj gaz çıkartma bunlar ve banyo yaptırın hergün havalar ısındı zaten gaza faydası olur
Deletedmom513 Ravzam30 evet çok ciddiyim benim arkadaşım kullandı okadar kullanma dedim annesi kullandırtmış 2 damla sadexe ayaklarına masaj yapmış yağ ile bebeği zehirlenmişti çok korktuk gerçekten neyseki hemen hastaneye götürmüşler . asla öyle şeyler kullanmayın bizde çektik 4 ay gaz problemi kesin bir çözümü yok zamanla geçiyor sabretmek gerek
UraSsmom Eşime de Aktar tavsiye etmiş almış, ne olduğunu bilmeden kullanmam dedim netten araştırmaya da Bi türlü fırsat bulamadım kaldı öyle, Allahtan kullanmamışım.