Htcsmt Doğumumdan beri bazı nedenlerden dolayı sütümü sağmak zorunda kaldım bebeğim biberona alıştı sadece gece uykusunda emiyor gündüzleri göğsümü hiç almıyor biberonu bıraktırmak istiyorum ama nasıl ?
Minnakseven Htcsmt boş biberon veriyorum çekiyo biraz sonra memeyi veriyorum ya da ayakta gezinerek şarkı söylüyorum tutuyo
Zbetus Htcsmt biberonu bırakmak için en etkili çözüm eds sistemi araştırın ve bir sonda alın o şekilde besleyin biberonu bırakacaktır başka da çözümü yok emin olun 🙏🏻
Giraysmom20 Htcsmt inatla sabırla sürekli memeyi ağzına vermeniz lazım başta gündüz uykuya geçiş anında vermeye başlayın zamanla uyanıklık haline doğru geçin
VDL-61 Sabah hırçınsa ilk biberon veriyorum sakinleşiyor ortasında memeyi veriyordum.sakinse direk meme veriyorum.sonra mama verdim baya emek verdim.1 haftadır tutuyor.
Htcsmt Purple13 sütüm çok tazikli boğazına duruyor ondanda reddediyor olabilir diye düşünüyorum biberon göğsüme göre daha yavaş akıyordur diye düşünüyorum
Dorika Doktor üç aydan önce meme reddi olmaz red değildir yani dedi o yüzden uykulu dahi olsa vermeye devam et 👍🏻 ben de hem biberonla hem de meme veriyorum. Yakında işe başlayacağım zaten mecbur biberonla içecek.
Purple13 Htcsmt anladım biberon diyince öyledir diye düşünmüştür. Öncesinde biraz sağın diyeceğim denemişsinizdir
Zbetus Htcsmt tazyikli olmasından kaynaklanıyorsa sizde ön sütü pompayla alın sonra emzirin bence aldığınız sütü de eds ile tekrar içebilirsiniz çöp olmasın diye