niloyaaa Merhaba hanımlar 6 aylık bebeğime günde kaç damla d vitamini vermeliyim pandemi sürecinde doktora gidip sorma imkanım olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Butterfly niloyaaa güneş gibi doğal D vitamini varken ilaç neden veriyosunuz ki? Ben sadece güneş banyosu yaptırıyorum kızıma
niloyaaa Butterfly 6. Ay aşısını olmaya gittiğimizde bıngıldağının olması gerektiğinden daha açık olduğunu söylediler o yüzden. Bende fırsat buldukça güneşe çıkarıyorum tabi ki ama yeterli değilmiş demekki
GoGirl Butterfly doktorlar yazin gunesten d vitamini alsa dahi d vitamini takviyesine devam edilmesini oneriyorlar ve sabah ilk gunesten ziyade 10 ile 3 arasi 🌸
Butterfly Dkk sabahın ilk güneşinde üstünü çıkartıp 15 dakka güneşin ışıkları üzerine gelecek şekilde bekletiyorum🤗
Lavinya_91 Ülkemizdeki güneş ışınları yetersiz olduğu için d vitamini kullanımını tavsiye ediyorlar. Ben doktor tavsiyesiyle günde 4 damla veriyorum. Ayrıca doktorumuz güneş banyosu için en uygun saatlerin 12-14 arası olduğunu söyledi.
Butterfly GoGirl kışta , son baharda zaten güneş az oluyo ve burdaki gitdiğim hiç bir doktor yazda d vitamini önermedi bize