bus 2 aylık bebegimin dün ateşi vardı acile götürdük şurup verildi tamam amenna fakat dr efendi ona rhinfant burun sprey zaditen ağız damlası vede serum verdi ama ağız damlası ve sprey biri 2 yasindan küçük çocuklar için uygun değil diğeri de 6 aydan önceki çocuklar için uygun değil sizce çözüm nedir lütfen düzgün cevap ? Bende tereddüt ediyorum açıkçası .
gozdee bus biz 4 aylığız. Bebeğim çok öksürüyodu. Çok şükür ciğerleri temizdi, boğazında kızarıklık da yok. Profesör gittiğimiz doktor, zaditen verdi. Alerjikmiş öksürüğü. Damla direk öksürüğü kesiyor ve uyku veriyor. Ben 5 gündür kullanıyorum
teachersrn bus ilaçların çoğu 2 yaştan önce önerilmiyor maalesef, prospektüslerinde öyle yazar ama doktorlar dozunu azaltıp verirler
bus Ipekk valla bende anlamadım dr sadece ateşi yüksek baya dedi ne olduğunu söylemedi benim zaten bebegime gitti kafam .
Emirelizan bus cnm veriliyor doktor onu bilerek veriyor ben ilk çocuğumda aynı sorunla karşılaşmıştım baya araştırmıştım veriliyor yani korkmayın
Lolita bus rinfaint kullandik biz 3 gun iyi geliyor.Digerkerini kullanmayın 2 aylik bebek icin fazla ağırlar