Deletedmom315 miracveannesi 4gundur kullanıyorum da bugün 1 kez kakasını yaptı bide ikiniyor gibi yapıyor sanki yapamıyor kakasını . Bide bazıları kabız yaptı bebeğimde felan demiş o yüzden
Deletedmom315 Wolverine bende 4gundur kullanıyorum da bugün 1 kez kakasını yaptı ve ikiniyor sanki yapamıyor gibi geldi bana
Wolverine Deletedmom315 bilemedim bünye meselesi olmuş da olabilir. Ama kabız olsa bir kere bile kaka yapmazdı bence ya ikinmasi gazdan olmasın?
Wolverine Deletedmom315 😂 benimki 4 aylık bu aya kadar günde 5 kere kaka yapiyordu. Şimdi kan damlası rota aşısı filan kaka sayısı azaldı 2 ye indi bazen 1oluyor. Ama kabız değil her zamanki gibi hafif sulu bir kaka
Deletedmom315 Wolverine benimkide bugün asi oldu 2.ay aşısı belki ondan dir. Normalde baya yapardı yani . Bende acaba metsilden mi oldu diye düşündüm .bazıları kabız yaptı bebeğimde felan demiş de
Wolverine Deletedmom315 aşıdandir endişelenme. Metsil iyi bir damla gaza ben 2. Ay bitti gazi hafifleyince damla.kullanmayi biraktm.