TurkerNoyan Kızlar elektrikli ikili pompam var tek pomoayla sağıyorum göğüslerim akıyor dopdolu ama 40,50 cc ancak sağıyor ben sıkıyorum göğsümü hala süt varken sağmıyor masaj da yapıyorum acaba bendemi hata var
Deletedmom414 TurkerNoyan ayarını yükseltiyor musunuz düşükten başlayıp yükseltmek gerekiyor sağdıkça
minigim16 TurkerNoyan Bende de aynı durum oldu canım. O beyaz seyin hasar gormus olabilecegini söylediler. O yuzden onun yenisini aldim netten. Simdi daha iyi cekiyo. Insallah daha da artar cektigi ml..
zeynan TurkerNoyan Forumun arama kısmına Lansinoh yazıp lütfen sizinle benzer sıkıntı yaşayanları okuyun. Onlarda benim yorumumu da göreceksiniz.
Dori4884 Kaç dakika sağıyorsunuz ben 10!dakika birini 10 dakika birini sağıyorum 120 ve 160 arası çıkıyor doğru yerleştirmekte önemli
Masal61 Omerinannesi342 Benim acıtmıyor🙄 Vakumu güzel değil bence bende sağıyorum 70 anca çıkartıyor. Kuzenimden aldığım makineyle sağıyorum daha fazla çıkıyor. Hiç memnun kalmadım ya da bilmediğim b🤦♀️ir şeyi mi var
Omerinannesi342 Masal61 bilmiyorum ki canım ben şikayet için müşteri hizmetlerini aradım o beyaz ibiği değiştir dedi içinde yedek var değiştirdim düzeldi ona çok dikkat etmeniz gerekiyor esnedi mi bozuluyor. Ucu hiç açık olmaması gerekiyor dümdüz olacak o uzun yeri
Anesa Ben de memnun değilim canım ya tam boşaltmıyor göğüslerimi sürekli pozisyon değiştiririm ama nafile
Orgucuanne Omerinannesi342 ben bir de o beyaz şeyi yıkarken iyi yikansin diye elimle açılmasını sagliyordum .. keşke kullanma klavuzuna yazsalarmis.. 1aydir kullanmıyorum ben de değiştirip deneyim çok merak ettim..Teşekkürler bilgi için 😄
DilaraBoz Sağım işlemi sorasında mutlaka düşükte başlayın daha sonra kendisi 2 dkk içerisinde kuvvetli çekime geçiyor. Ben kullanıyorum ilk zamanlar 20-30 gelen sütüm şuan 120-140 araso değişiyor. Kademeli olarak sağım yaptığınızda olacaktır☺️
TurkerNoyan minigim16 bende yedek vardı onu taktı hiç kullanmamıştım ama pek faydası yok yarın bakıcam yine
minigim16 Deletedmom414 Lansinoh beyaz valf yazabilirsiniz. 2 lisini aldım ben. Süpurgemarket diye bi siteydi. Bi günde ulastï elime.