Htcgl Uyumayan anneler öneri lütfen. Kızım kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor. Bunun için çözüm önerisi var mı? Ve derin uyuduğunda maximum kaç saat aç durabilir?
Yasara18 Htcgl kucaga alistirmisin 😊 ama daha kücuk yani buu huyu biraktir birde gece uyandirma acikinca uyanir.
Demetevren Htcgl biz 4 ayligiz sizin yasadiginizi bizde yasadik su anda atak doneminde oldugu icin sizden ayri kalmak istemiyo internet girip okuyabilirsiniz yenidoğan bebeklerde atak donemleri diye kokunuzla uyumak istiyo bizimki 1 hafta 10 gun sürdü koynumda koltukta ayaklarımı uzatıp oturur pozisyonda uyudum geceleri yeterki o uykusunu alsın diye çünkü şu anda uykuda onun gelişimini sağlıyo uyusunda büyüsün mantığı ve maximum 3 saati geçirmeyin besleme konusunda ideali 3 saattir 2 ay bittiktrn sonra o ne zaman acıkırsa uyanacaktır zaten ama daha çok ufak bunu ayırt edemiyor sizin ona yardımcı olmanız gerekir sağlıcakla büyüsün
Emine26 İyi geceler 48 günlüğüz ve koliğiz gecede 3 kez rahat yapıyorum o dediğini kucak beşik arası git gel en son yoruluyor tabi uyuyo Bi de uyuduğu saate göre değişiyo kaç saat aç durduğu benim bu gece 5 saat uyudu mesela 🤷🏻
NurayHazal 3 saat durabilir belki daha fazla. Benim kızım da öyleydi. Ve ellerini kollarını kundak yapıp sallanan beşiğe koyuyordum.
HilalCKDeniz Hemen uyanıyorsa ve ağlıyorsa gazı olabilir kucağına aldığında susuyorsa uykusu yoktur ☺️ Yani benimki öyle olduğunda ufak egzersizlerle hem gaz çıkartıyorum hemde yorulmuş oluyor. Biraz sürüyor tabi sabır gerektirebiliyor ☺️
Ebeoz Benim de 2 aylık bebeğim kolik. Aynen dediğiniz gibi bu gece 3 sefer yatirdik hepsinde agladiz. Bu saatte hala uyanik ne yapacagimizi sasirdik. Surekli kucakta gecmek istiyor oturunca agliyor. Allah yardimci olsun hepimize
Htcgl Ebeoz evet bi de oturunca da ağlıyor. Ayakta olmak istiyor. Fön sesi ile rahatlatabiliyorum. Tüm gece uyu uyan nöbetleri, şimdi de zorla uyandırıp besledim. Cevap veren herkesten Allah razı olsun 👏🏻