Prensessannemm Kizlar 6 ay 15 günlük bebeğinize ne yediriyosunz mama olur çorba olur kahvaltıda ne yemesi lazım benimle paylasir misinz. Benim bebeğim hiç durmuyo herşeyden çabuk sıkılıyo bebeklerinizi nasıl oyaliyosunz ?
elvinazra-27 Prensessannemm canım ben Ayşe oner i takip ediyorum netten. Gün gün hafta hafta mevsime göre vermiş. Şuan kabak ve taze fasulye veriyorum . İncelemeni tavsiye ederim
Bulutbey Prensessannemm örneğin sabah kaynamış yumurta sarısı yanına bir meyve püresi. (Sadece yumurtadan sıkılıyor) öğlen sadece yoğurt. Akşam yemeğine uyumamış okursa bizim yediklerimizden ( yaparken tuzsuz yapıyoruz) elimle ezip yediriyorum. Dün taze fasülye vardı örneğin.
Afrazynp dygcm bencede benım de bebeğim 6 aylık sadece günlük 1 kez tadim yaptırıyorum 😂kahvaltı akşam yemegı falan okuyorum şuna
GoGirl Prensessannemm bizde 6 ay 17 gunluguz 5 aylik basladik ayri ayri tadimlar bitti.kirmizibiber corbasi semizotu corbasi kesme corba tarhana corbasi yogurt corbasi kabak havuc patates puresi yapiyorum.kahvaltıda yarim yumurta labne tereyag 1 tatli kasigi yulaf ya da tam bugday ununu pisirip karistiriyorum. Eger o gun yogurt corbasi yapicaksam ayri yumurta yedirmiyorum kahvaltida .yogurt meyve veriyorum.oyalamak bu aralar bnm icinde zor oluyor
Bulutbey Prensessannemm baya yemek gibi yaptık kendimize ama tuz atmadık. (Zeytinyağlı) iki parmağımın arasında biraz ezip verdim.
Balkupummm Prensessannemm bizde 6 ay 7 gunluguz 5 ayliktan itibaren ek gidadayiz mama yedigimiz icin erken basladik 1 aydr kabah havuc patates ben skldm yaparken 😀 bu aralar semizotu taze fasulye falan pure yapip veriorm sabahta yumrta sarisi pekmz labne suanlik
Balkupummm Prensessannemm birde sanirim 6 ay zor gecicek gibi cok huysuz durmuor hic surekli kucak mamayi zor yiyor dis belirtiside yok anlamadim ki
GoGirl Prensessannemm ben doktor kontrolunde ilerliyorum bir de elimde bu cocuk ac acikinca yer birak kendi yesin kitaplari var 3 tane.onlardan yapiyorum ayina uygun tarifleri tereyag corbalara bebe biskuvisinede veriliyor 6 aydan snr.mesela su an semizotu tam mevsimi doktor ozellikle sık sık yapmami soyledi tam bir omega 3 deposu
ZyNpYigit Prensessannemm dr liste vermedimi bu konu hakkinda bilgi ? Bizim dr 6.ayda 6 adet bebe biskv. 1 tatli kasigi pekmez Yarmdan az suzme peynir Yarmdan az yumrtanin sarisi iyce haslyp ilk cay kasgylabsltp arttr demsti 60 cc dewam sutu karstrp veriorum Oglen : sebze puresi tavuksuyuna crba die gttim 3 gun juralna uyrak tbi Oglden snra mutlaka 1 cay bardagi yogrt yedr dedi Aksam a dgru meywe elma armut kaysi seftali gbi Yatmadn once 150 cc dewam stu Arada benide emio stum fazla yok gerci 🙈🤣
GoGirl Bulutbey sogani muhtemelen kavurmussunuzdur yaga girip kavrulan her sey kizartma olarak sayiliyor bilginiz olsun salca da koyduysaniz o da tuzlu soganinkiymayi haslayarak vermek gerekiyor
Bulutbey GoGirl salça kullanmadık yazın çok nadir kullanırım salçayı. Doktorumun önerisiyle hareket ediyorum Bilgi için teşekkür ederim.
ayazinnannessiii Prensessannemm Sabahları kahvaltı olarak 1 adet yumurta sarısı 1 çay kaşığı pekmez lanne peynir ve maması karıştırıp sulandırıyorum öğlen karışık çorba (patates havuç kabak yağ sarımsak pirinç bulgur kırmızı mercimek) yoğurtlu çorba yada tarhana Ara öğün meyve püresi yapıyorum yoğurt ve genelde biz ne yersek tattırıyorum 😊