Mensure 3 gün oldu doğum yapalı ve göğüslerimin uçları çok kötü yarıldı artık kanama derecesine geldi fito krem kullandım ama faydası olmadı böyle bir durum yaşayıp çare bulan varmı bayanlar
Rrraaaiiinnn Mensure merhaba benimde aynen öyle yarıldı kanadı ben devam ettim emzirmeye ve gece 1 de 3. Gün bebegimden kan gekdi hemen acile gttik direk doktor yara var mi göğüs ucunda dedi ve sabahına hemen krem aldim lansinoh gogus ucu kremi 40 ml yetmez dedim ama yarısı bile kullanmadan cok şükür geçti sürünce silmeden emzirmek sorun degil di o yuzden memnun kaldim yarısından çoğu duruyor bende bereketli bi urun düşünün yani
Alpgmz Mensure gumus kapak en iyisi kremle hic ugrasmayin.ben 2 ay once dogum yaptim .hala kullaniyorum 2 gun takmasam acimaya basliyor
mehtapca06 Ben çaresini bulamadım zeytin yağı tatlı badem yağı ve sayısız krem dediler boş iş bir süre sonra ağlaya ağlaya emzirdim geçti
Ayscllb Eczanelerde Hülya Kayhan isimli meme ucu yağı var , pek çok yağın karışımı , ben kullandınim ve çok iyi geldi acıya birebir , internetten bir bak derim
Ayscllb Mesela ben de lansinoh kullandım ama işe yaramadı , dediğim yağı kullandım ve gümüş göğüs kalkanı kullandım acıdan kurtuldum
nilosaydn Mensure lansıon cok ısıme yaradı arada zeytınyagla yumusatıyorum. emzırmeden once kendı sutunle ıslat gogsunu mutlakw bunu yap. dırek emerse kuru oldu ıcın yara yapıo. benım hıc yara olmadı cok sukur
Hlal Mensure ben o göğüs ucundan çok çektim canm en son mastit oldum dayanamadm acıya doktora gtmsdim bı krem yazdı acısını kesti Ogün emzirdim kızımı çok şükür bdaha da olmadm
Oslemozguuum Mensure lansino bitkisel krem alabilirsin birde sütünü sür ucuna ve çevresine ben öyle yaptım faydasını gördüm zamanla düzeliyor
antropologanne Mensure Göğüs kalkanı alıp kullanmanızı öneririm. Benim de 3. Gün çok kötü durumdaydı hemen kullanmaya başladım bir kaç güne düzeldi ve tekrar yara olmadı.
RuzgarAtlas Mensure tek çaresi göğüs kalkanı civil mağasında mycey marka var fiyatıda uygun iki doğum yaptım ikisindede böyle kurtuldum
mehtapca06 Mensure valla bir göğüs ucu aparatlarından alıp denemedim oda çoğu bebek yadırgayıp emmeyi bırakıyor diye o riski almadım
Duru_m mehtapca06 aventin çok güzel kullandım bırakmadı sonra alışında yaralar geçince bıraktım 8 aylık emmeye devam
Duru_m Mensure 20 günde zor geçti üstsüz gezdim evde kanadı bi sürü merhem kullandım düzgün emziremediğim için süt birikti sonra mastit oldum üstüne bir de ameliyat oldum aman dikkat edin kanasa da ağzına kan gelse de emzirin şakın bırakmayın sonra alışıyor düzeliyor